Tarih: 10.06.2018 15:06

BURSA´DA 2 AYRI KAZA... YARALILAR VAR!

Facebook Twitter Linked-in

BURSA´DA DİKKATSİZLİK VE AŞIRI HIZ AZ KALSIN CAN ALIYORDU. BURSA-İSTANBUL KARAYOLU İLE İNEGÖL İLÇESİNDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARINDA TOPLAM 12 KİŞİ YARALANDI.

Bursa-İstanbul Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı.

Dürdane rampasında meydana gelen olayda Gemlik´ten Bursa merkeze işçi taşıyan servis otobüsünün sürücüsü Mehmet Ali Aydın, viraj döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada serviste bulunan 8 işçi ile şoför yaralandı.

Olay yerine sevk edilen 112 acil sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

3 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZA İNEGÖL´DE GERÇEKLEŞTİ

Bir diğer kaza ise İnegöl ilçesinde yaşandı.

Süleymaniye Mahallesi Gaziler sokakta seyir halinde olan Mehmet Bayram yönetimindeki otomobil ve aynı yönde seyir halinde olan motosiklet, aynı anda Altay caddesi üzerinde seyir halinde olan Özel Halk Otobüsü ile çarpıştı.

Şiddetli çarpışma sırasında kaldırımda yürüyen bir kadın kaçarak canını zor kurtardı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ile özel halk otobüsündeki 2 yolcu yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.


/kanal16haber.com/2018-6/10/151630073b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —