Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde görev değişimi

Bursa İl Göç İdaresi başkanlığına Haşim Özcan atandı.

GÜNDEM 9.07.2024 12:23:00 0
Bursa İl Göç İdaresi Müdürlüğü

Bursa İl Göç İdaresi Müdürü Recep Batu Isparta İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne atandı. Batu'dan devrolan il müdürlüğü görevine ise Erzurum İl Göç İdaresi Müdürü Haşim Özcan atandı.

Recep BATU kimdir?

Recep BATU

1974 yılında Antalya’da doğdu. Lise öğrenimini Antalya Anadolu Turizm ve otelcilikte lisans öğrenimlerini Atatürk Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Yüksek lisansı ise Toros Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında tamamladı.1997-2013 yıllarında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak görev yaptı. 2013-15 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi'nde yönetici pozisyonunda çalıştı.

2015 yılında Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğünün kurucu müdürlük vazifesini alıp 2018 yılına kadar devam ettirdi. 2018-2021 yılları arasında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü görevini ifa etti. 2021 yılı itibariyle Bursa İl Göç İdaresi Müdürü olarak görev yapan Recep BATU evli ve 3 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 

Haşim ÖZCAN kimdir?
       
HAŞİM ÖZCAN 


1967 yılında Erzurum İli Narman İlçesinde doğdu.
İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Erzurum’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü 1989’da bitirdi.
1990 yılında Öğretmenlik mesleğine ŞanlıUrfa İli Suruç İlçesinde başladı. 1994’te Erzurum’a atandı. Sırasıyla; Erzurum Cumhuriyet Lisesi, Yıldızkent Nafiz Bey Ticaret Meslek Lisesi ve Aşkale Anadolu Lisesi’nde görev yaptı. 2006’da Uzman Öğretmenlik unvanını aldı. Öğretmenlik görev süresinin 9 yılını çeşitli okullarda yöneticilik görevlerinde bulunarak tamamladı.
İçişleri Bakanlığının 04/07/2011 tarihli kararnamesi ile Erzurum Valiliği İl Sosyal Etüt Ve Proje Müdürü olarak görev yaptı.
04/04/2013 tarihli ve 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanununun yürürlüğe girmesiyle birlikte Erzurum İl Göç İdaresi Müdürlüğüne, 28/01/2015 tarihinde İl Göç İdaresi Müdürü olarak atanmıştır.

Haber : MUSTAFA ÖZDAL 

Bursa'da Arap Şükrü Sokağı'nda işgal uyarısı

Nilüfer’in sosyal girişimcilik vizyonuna ‘Altın Pusula’ ödülü

Atış mağduru engelli çocuğun yürek burkan mektubu

Bursa’da otobüslerde güvenlik arttı

Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

“Emekle Büyüyen Sistem: Denetimli Serbestliğin 20 Yıllık Yolculuğu” konuşuldu

Bursa'da kaçak silah imalatı atölyesine operasyon

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Bakan Yerlikaya açıkladı: 103 terörist teslim oldu

Doğa yürüyüşünde yüksekten kayalık bölgeye düştüler

Büyüme rakamları açıklandı

Eğitimde yeni yaklaşımlar

Bursaspor evinde Fethiyespor'u 3-0 mağlup etti

Halk TV, Radyoaktif ve Uludağ FM’i sattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in parti meclisi anahtar listesi belli oldu

Bursa’nın en prestijli projesi Down Town’da çöküş

Bursaspor – Fethiyespor maçına saatler kaldı

Tuna Caddesi ulaşımın yeni koridoru oluyor

AK Parti Bursa 61. İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım

CHP Kurultayı’nda son gün

Nilüfer’de ücretsiz mesleki kurslar başlıyor

Osmangazi’de park içi yürüyüş yolları yenilendi

Bursa’da cinsiyet kalıplarını yıkan eğitimler

Papa 14. Leo, İznik’e geldi

Başkan Erdoğan: “Devlet-millet bağını her zamankinden daha güçlü hale getirdik”

Yükleniyor