Bursa İl Emniyet Müdürü, polisten kaçan şüpheliyi yakalayan esnafı makamında ağırladı

Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, polisten kaçan şüpheliyi yakalayan esnaf İshak Kukaroğlu'nu makamında ağırlayarak cesaretinden dolayı tebrik etti ve hediye verdi.

Bursa İl Emniyet Müdürü, polisten kaçan şüpheliyi yakalayan esnafı makamında ağırladı
BURSA HABER 17.04.2024 10:31:00 0

Olay Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Bahçe Sokağı'nda gerçekleşti. İshak Kukaroğlu, 13 Nisan'da işletmesinin önünde çay içerken, polisin bir kişiyi kovaladığını fark etti. Cesur esnaf, tereddüt etmeden şüphelinin üzerine atladı ve yere düşen zanlıyı etkisiz hale getirdi. Ardından olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı.

Kukaroğlu'nun bu kahramanca hamlesi, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da görüntülendi. Görüntülerde Kukaroğlu'nun şüpheliyi yakalamaktaki kararlılığı ve cesareti açıkça görülüyor.

Bursa İl Emniyet Müdürü Dr. Sabit Akın Zaimoğlu, Kukaroğlu'nun bu davranışının takdire şayan olduğunu belirterek, "İshak Bey'in göstermiş olduğu cesaret ve kahramanlık, toplumumuz için örnek teşkil etmektedir. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Sosyal medyada da Kukaroğlu'nun cesaretine büyük övgü yağdı. Birçok kullanıcı, Kukaroğlu'nu kahraman olarak nitelendirerek, bu tür esnafların toplumda çoğalması gerektiğini dile getirdi.