Bursa Emniyeti 10 noktada huzur uygulaması gerçekleştirdi

Bursa’nın Kestel ve Gürsu ilçelerinde, halkın huzur ve güvenliği için geniş kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. Sabit ve hareketli yol kontrollerinde 572 şahsın UYAP sorgulaması yapılırken, aranan 1 kişi yakalandı.

ASAYİŞ 8.02.2026 16:19:00 0
Bursa Emniyeti 10 noktada huzur uygulaması gerçekleştirdi

Bursa’nın Kestel ve Gürsu ilçelerinde, halkın güvenliği ve huzurunun sağlanması amacıyla geniş çaplı bir huzur uygulaması düzenlendi. Uygulama, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; Asayiş, Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerinden ekiplerin katılımıyla 7 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirildi.

Uygulama kapsamında, sabit yol kontrolleri ve hareketli denetimlerle 10 farklı noktada toplam 572 kişinin UYAP sorgulaması yapıldı. Aranan 1 şahıs yakalanırken, 297 araç kontrol edildi ve 1 sürücüye 2 bin 500 TL idari para cezası kesildi.

Umuma açık alanlarda ise 41 iş yeri denetlenerek 645 kişinin sorgusu yapıldı. Denetimlerde, 4 iş yerinde 4207 Sayılı Kanuna muhalefet tespit edilerek tutanak tutuldu, 2 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği belirlendi ve gerekli yasal işlemler başlatıldı.

Şüpheli bir araç ve sürücünün evinde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca, 73 adet 9 mm fişek, 3 şarjör, 1 kılıç, 1 yivsiz av tüfeği, 6 kartuş, 1 kama tarzı bıçak ve daralı ağırlığı 7,20 gram olan narkotik madde ele geçirildi. Araç sürücüsü H.K. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yeşil-Beyazlılar deplasmanda berabere kaldı!

Başkan Gürkan, CHP’nin Nilüfer eylemlerini değerlendirdi

Megastar Tarkan'ın İstanbul konserlerinden aldığı ücret belli oldu!

Bursa Emniyeti 10 noktada huzur uygulaması gerçekleştirdi

Bursa'da dereye düşen adam kalp masajıyla kurtarıldı!

Nilüfer’de gece mekânlarına sıkı denetim

İnegöl'de su ısıtıcısı devrildi, 1,5 yaşındaki bebek yaralandı

Nilüfer’e konforlu ulaşım için yeni bulvar hamlesi

Bursa'da sel vurdu, sebze ateş pahası oldu!

Osmangazi’de depoda yangın paniği

İŞKUR haritayı güncelledi: En çok aranan meslekler ortaya çıktı!

Bursa trafiğinde kalp ısıtan an

Yeşil beyazlılar Isparta’ya kilitlendi: Hedef net: 3 puan!

Bursa'da yüksek hız ve hatalı dönüş kazayı getirdi!

Büyükşehir’den tarihe vefa

Bursa'da otobüsün arkasına tutunan çocuklar yürekleri ağza getirdi

Osmangazi Belediyesi’nden ramazan öncesi 136 mahalleye erzak desteği

Bursa’da kayıp genç kızdan sevindiren haber

Nilüfer’de “pırıl pırıl kent” hedefi konuşuldu

Bursa'da elektrik panosu alev aldı, ev küle döndü

Livanespor: “İddialar gerçeği yansıtmıyor”

Bursa Kuzey Çevre Otoyolu masaya yatırıldı

Nilüfer’de belediye güvenceli dönüşüm başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asrın felaketinde milletçe ayağa kalktık

Nilüfer’in yeni kentsel dönüşüm modeli: Rant değil yaşam

Bursaspor’da Tunahan Ergül ile yollar ayrıldı

Bursa afetlere hazırlanıyor

Başkan Yılmaz'dan Umman'da önemli temaslar

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı tarihe yazılacak

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bursa’da sessiz yürüyüş

Yükleniyor