Tarih: 22.12.2016 16:06

BURSA ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

Facebook Twitter Linked-in

 

TSK´nın Suriye´nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El-Bab bölgesinde 16 asker şehit oldu,33 asker yaralandı. Şehit olan askerlerden ikisi ise Bursalı.

El Bab´da şehit olan askerlerden biri Binbaşı Bülent Albayrak?

Şehit binbaşının Orhangazi´deki ablasının evine ve Kocaeli´ndeki baba evine şehit ateşi düştü.

Şehidin Orhangazi´de yaşayan kız kardeşi Gamze Göktepe´nin evinin önüne taziye çadırı kuruldu ve sokak bayraklarla donatıldı.

 

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen şehit Binbaşı Bülent Albayrak´ın annesini 17 Ağustos Marmara Depremi´nde kaybettiği öğrenildi.

 

Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında şehit olan bir diğer Bursalı şehidimiz ise Piyade Uzman Çavuş Ferhat Demir..


Yıldırım´a bağlı Samanlı Mahallesi´nde oturan ve Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı´nda görev yapan Demir´in ailesine acı haber askeri görevliler tarafından verildi.

 

 

 

Öte yandan şehit uzman çavuş Ferhat Demir´in Fatma Demir ile 3 ay önce düğün yapıp görevine geri döndüğü, eşiyle en son şehit olmadan bir gün önce telefonla görüştüğü öğrenildi.

 

Şehit uzman çavuş Ferhat Demir´in cenaze namazı Mihraplı Camiinde Cuma namazına müteakip kılınacak namazın ardından sonsuzluğa uğurlanacak. Şehit Binbaşı Bülent Albayrak ise Orhangazi İlçesi Orhanbey Camiinden, yine Cuma namazına müteakip kılacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

 

 


/kanal16haber.com/2016-12/22/161807819b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —