Tarih: 03.11.2017 14:58

BURSA ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Facebook Twitter Linked-in

Hakkari´nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, sınırın sıfır noktasında teröristlerle çıkan çatışmada 6´sı asker 2´si korucu, olmak üzere 8 güvenlik görevlisi şehit düşmüştü.
Hain saldırıda şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Emre Karaslan´ın ateşi Bursa´nın Kestel ilçesi Vani Mehmet Mahallesi Gökpınar Sokak´taki baba ocağına düştü.
ŞEHİDİN BABA OCAĞI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

Şehadet haberinin ardından şehidin evi Türk bayrakları ile donatılırken, Karaarslan için Mihraplı Camii´nde cenaze töreni düzenlendi.

ŞEHİT EMRE KARAARSLAN´IN CENAZESİNDE BİNLERCE BURSALI GÖZYAŞI DÖKTÜ


Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanan Karaarslan´ın cenazesinde binlerce Bursalı gözyaşı döktü.
Şehidin babası, annesi, kardeşleri ve 1 buçuk yıl önce evlendiği eşi, cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti

ŞEHİT KARAARSLAN´IN CENAZESİNE BAKAN CANİKLİ VE BURSA PROTOKOLÜ KATILDI


Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli´nin yanı sıra Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçe belediye başkanları, şehidin yakınları ve çok sayıda Bursalı vatandaş katıldı.
BAKAN CANİKLİ ŞEHİDİN TABUTUNU OMUZLADI

Bakan Canikli, tören alanında bulunan şehidin yakınlarına taziyelerini iletirken, cenaze namazının ardından da şehidin tabutunu omuzlayarak top aracına kadar götürdü.

ŞEHİT KARAARSLAN´IN CENAZESİ KESTEL AİLE KABRİSTANINA DEFNEDİLDİ
Şehit Emre Karaarslan´ın naaşı Mihraplı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından, Kestel aile kabristanına defnedildi.


/kanal16haber.com/2017-11/3/183844159b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —