BURSA PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

VALİLİK BİNASINDAKİ PROGRAMA BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU DA KATILDI

BURSA PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
/kanal16haber.com/2017-9/1/192313169b.mp4
GÜNDEM 1.09.2017 19:05:46 0

 

Kurban Bayramının 1. gününde Bursa protokolü Cuma namazı sonrası Heykelde bulunan tarihi valilik binasında gerçekleştirilen program ile bir araya gelerek bayramlaştı.

 

Programa Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Bursa Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, çeşitli sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri ile davetliler katıldı.

 

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu bayramlaşma merasimi sonrası yaptığı konuşmada bayramların güzelliğine dikkat çekti.

 

Çavuşoğlu bayramlarda yaşanan birlik ve beraberliğin önemini vurguladığı konuşmasında bayramların sadece mutlu değil mahsun yüreklere de el uzatılması gereken günler olduğunu dile getirerek Arakan´daki Müslümanlara yapılan zulüm nedeniyle üzgün olduklarını belirtti.

Çavuşoğlu değerlerine sahip çıkan bir millet olma adına her zaman mazlumun ve mağdurun yanında olacaklarını belirterek BM´i göreve çağırdı.

 

Çavuşoğlu´nun Bursa´daki bayramlaşma programındaki sonraki durağı il dernekleri federasyonu oldu. Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmasında Bursa´dan övgüyle söz etti.

 

Çavuşoğlu´nun Bursa´daki bayramlaşma programındaki diğer bir adresi de Balkan Göçmenleri kültür ve dayanışma derneği oldu. Çavuşoğlu, Balkanlar´da yaşanan ekonomik buhrana dikkat çekerek Türkiye´ye göç etmiş balkan türkü iş adamlarının bu konuda ellerini taşın altına koymaları gerektiğine vurgu yaptı.