Tarih: 11.04.2018 11:29

BURSA EMNİYETİNİ ÇOCUKLAR BASTI

Facebook Twitter Linked-in

BURSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN AK POLİS TEŞKİLATININ 173´ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN KAPILARINI ÇOCUKLARA AÇTI.  TOPLUMSAL OLAYLARDA KULLANILAN ZIRHLI ARAÇLARI İNCELEYEN ÇOCUKLAR KOBRA VE KİRPİ´LERİN ÜZERİNE ÇIKIP MARŞ SÖYLEDİ..

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman AK, polis teşkilatının kuruluşunun 173. Yıl dönümü kutlamaları sebebi ile bir dizi etkinliklere katıldı.

Osman Ak, Bursa´daki emniyet yetkilileri ile il emniyet müdürlüğü binasında organize edilen kokteyle katıldı. Kokteylin ardından Ak, farklı okullardan çok sayıda öğrenciyi makamında kabul etti.

ÇOCUKLARDAN ZIRHLI ARAÇLARA YOĞUN İLGİ

Öğrencilerle sohbet eden Ak daha sonra emniyet binasının bahçesine inerek burada çocukları emniyete ait zırhlı araçlara bindirdi. Toplumsal müdahalelerde kullanılan zırhlı araçlar öğrencilere tanıtıldı.

Eğitimli polis köpekleri, yunus ve Narkotik timlerine ait motosikletler, gibi her birim kendi aracını tanıtarak öğrencilere mesleklerini anlattı.

Bir narkotik polisinin öğrenciler önünde bakıcısı olduğu köpek ile yaptığı şov öğrenciler tarafından hayranlıkla izlenirken etkinlik emniyet müdürlüğü tarafından öğrencilere dağıtılan hediyelerle sona erdi.


/kanal16haber.com/2018-4/11/113444861b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —