BOZBEY GEMLİKLİ GENÇLER İLE BULUŞTU

?31 Mart´ta Gemlik Uğurlu gelecek, Bursa gülümseyecek? dedi.

BOZBEY GEMLİKLİ GENÇLER İLE BULUŞTU
SİYASET 21.01.2019 12:23:46 0

CHP Gemlik İlçe Gençlik Kolları´nın düzenlediği ´Uğurlu Gelecek Gençlik Buluşması´na katılan CHP´nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey´i gençler Ormancı türküsüyle karşıladı. Bozbey, gençler için türküyü bir kez de kendisi söyledi.

CHP´nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, CHP Gemlik İlçe Gençlik Kolları´nın düzenlediği ´Uğurlu Gelecek Gençlik Buluşması´nda gençlerle bir araya geldi. Gemlik´te düzenlenen buluşmaya CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ile birlikte katılan Bozbey´i, gençler,´Ormancı´ türküsüyle karşıladı. Bozbey de gençler için Sertaslan ile birlikte Ormancı türküsünü söyledi.

Büyük coşkuya sahne olan buluşmada gençlere seslenen Bozbey, "31 Mart´ta Gemlik Uğurlu gelecek, Bursa gülümseyecek" dedi.

Bursa´nın yeşil ve beyazıyla anıldığını söyleyen Bozbey, denizin mavisinin unutulduğuna dikkat çekti. Bozbey, "Bursa´yı yeşil beyaz olarak değerlendiriyoruz. Aslında Bursa yeşilin de beyazın da unutulan mavinin de kentidir. Halen daha biz Bursa olarak maviyle ilgili proje üretmeyen bir kentiz. 31 Mart´tan sonra Bursa mavisiyle de bütünleşecek, yeşiliyle de bütünleşecek, beyazıyla da bütünleşecek" dedi. Bursa´nın 17 ilçesinde değişim rüzgarı estiğini söyleyen Bozbey, "20 yılda Türkiye´nin örnek kentini oluşturduk. Bunu yaparken katılımcılık anlayışıyla gerçekleştirdik. İnsanların iyi gününde, kötü gününde yanında olduk, sosyal projeler ürettik. Nilüfer´i merkez haline getirdik ve şimdi de her ilçe bir merkez olacak diyoruz. Gemlik´te Mehmet Uğur Sertaslan başkanımızla birlikte yapacağımız projelerle, Gemlik Bursa´nın önemli bir merkezi olacak" diye konuştu.

Bozbey, "Gemlik aslında epey gerilere düştü. Bu düşüşü yukarıya çıkarmanın yolu 31 Mart´ta, önce Uğur başkana ardından Mustafa Bozbey´e sahip çıkmakla mümkündür. Bugün Nilüfer´de insanlar her yönüyle nasıl ki gülümsüyorsa, nasıl ki gençler buradan arkadaşlarıyla beraber Nilüfer´e eğlenmeye gidiyorsa, 31 Mart´tan sonra da Uğur başkanla birlikte üreteceğimiz projelerle Gemlik de Nilüfer gibi cazip olacak, örnek kentlerden biri haline gelecek" dedi.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan da Gemlik´in 36 kilometre sahil şeridi olduğunu ve 31 Mart´tan sonra Gemlik´i mavinin kenti haline getireceklerini söyledi. Sertaslan, "Gemlik hazır Mustafa Başkanım sen de hazır ol" dedi.

 Bozbey ve Sertaslan konuşmaların ardından gençlerle birlikte sucuk ekmek yiyerek sohbet etti.