BÖYLE ANNE OLMAZ OLSUN! 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU...

Küçük çocuk üzerinde notla annesi tarafından terk edildi.

BÖYLE ANNE OLMAZ OLSUN! 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU...
/kanal16haber.com/2019-1/5/151656501b.mp4
GÜNDEM 5.01.2019 12:12:14 0

Bursa´da 3 yaşında üzerinden not çıkan ve annesi tarafından bir AVM´nin oyun parkına terk edilen çocuk bulundu. 

Olay, Osmangazi ilçesindeki bir AVM´de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir anne 3 yaşındaki oğlunu 15.30 sıralarında bir AVM´nin oyun parkına getirdi. Çocuğun bir süre sonra ağlaması üzerine güvenlik görevlileri çocuğun yanına geldi. Bir süre anneyi arayan güvenlik görevlileri, çocuğun üzerindeki ?artık bakamıyorum, tek çarem buydu´ şeklindeki notu buldu. Bunun üzerine güvenlik görevlileri, durumu polise bildirdi. Notun üzerinde çocuğun ismi Hamza, annenin isminde ise Gamze yazılıydı. 

?ARTIK BAKAMIYORUM, TEK ÇAREM BU?

Polis ekipleri, Hamza´yı bırakan kişinin el yazısıyla yazdığı, ´´Çok zor durumdayım, çocuğa bakacak durumum yok. Tek Çarem buydu, Bir başıma bu kadar yapabildim. Kendime bakamıyorum, bu konuda çocuğumu da pişman etmek istemiyorum´´ sözlerinin yer aldığı notu incelemeye aldı. Küçük Hamza ise, polis ve güvenlik görevlilerinin kendine iyi davranmasıyla olan bitenden habersiz şekilde eğlenmeye çalıştı. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Hamza´yı emniyete götürdü.

Notun altına isminin Gamze olduğunu yazan vicdansız anneyi bulmak için tahkikat başlatıldı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRLÜĞÜ SAHİP ÇIKTI

Polis ekipleri tarafından Çocuk Şube Müdürlüğü´ne götürülen küçük Hamza´ya Bursa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sahip çıktı. Hamza müdürlük tarafından bir yurda yerleştirildi.