Tarih: 26.08.2013 21:53

BİR ANLIK DALGINLIK YAKALATTI

Facebook Twitter Linked-in

Cumartesi günü Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi?nde arkadaşının yerine ehliyet sınavına giren kişi, unutkanlıkla kendi adını sınav kağıdına yazınca arkadaşı ile birlikte yakalandı.
Alınan bilgiye göre, daha önce iki defa girdiği ehliyet sınavında başarı elde edemeyen D.A kendisine benzeyen arkadaşı ile kendi yerine sınava girmesi için anlaştı.
Önce nüfus müdürlüğüne giden M.K, evrakta sahtecilik yaparak sahte nüfus cüzdanı çıkarttı. Daha sonra sınavın yapılacağı İnegöl Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi`ne gelerek sınava girdi.
KENDİ İSMİNİ YAZINCA YAKALANDI
Sınavda yanlışlıkla arkadaşının ismi yerine, kendi ismini yazan genç görevliler tarafından fark edildi. Sınav kağıdına arkadaşının adını yazmayı unutan ve okul bahçesinde arkadaşının sınavdan çıkmasını bekleyen diğer şahıs polis tarafından göz altına alınarak sorgulanmak üzere Alanyurt Polis Merkezi`ne götürüldü.
Ayrıca yapılan sorgunun ardından D.A`nın, okuma yazmasının olmadığı ve aynı yöntemle ilköğretim diploması aldığı, sürücü kursuna da bu yöntemle kaydolduğu belirlendi.
Zanlılar polis merkezindeki sorgularının ardından, adliyeye sevk edildi.


kanal16.com.tr/arsiv/2013-8/26/102302742.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —