BIÇAKLAR NEFES KESTİ!

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN YARIŞMADA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

BIÇAKLAR NEFES KESTİ!
/kanal16haber.com/2017-10/10/160353465b.mp4
GÜNDEM 10.10.2017 16:00:00 0

Büyükşehir Belediyesi´yle Bursa Bıçakçılar Derneği tarafından düzenlenen ve Bursa bıçağının yeniden dünyada söz sahibi olmasını hedefleyen 6. Bursa Bıçakları Tasarım Yarışması´nın ödülleri törenle sahiplerini buldu.

Bursa Bıçak Müzesi´nde düzenlenen törende birincilere 10´ar bin TL para ödülü ile dizüstü bilgisayar, ikincilere 8 bin TL para ödülü ile tasarım tableti, üçüncülere 6 bin TL para ödülü ile tasarım seti, mansiyon alanlara da 3´er bin TL para ödülü hediye edildi.

Yarışma; mutfak ve kasap bıçağı, kılıç e hançer, av bıçağı, çakı, testere, döner-pastırma-börek-satır bıçağı setleri ve öğrenciler için açılan ?tasarım´ bölümüyle 7 kategoride düzenlendi.

 

Bursa Valisi İzzettin Küçük´ün de katıldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Bıçağı Tasarım Yarışması´nın 6.´sını düzenlemekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük de Büyükşehir Belediyesi´nin düzenlediği yarışmanın diğer iller için de örnek olduğunu kaydederek sanat ile zanaat ürünü arasındaki farka dikkat çekti.

Yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ve toplu fotoğraf çekiminin ardından protokol üyeleri, müze bahçesinde açılan bıçak sergisini gezdi.