Beşiktaş’ta şehirlerarası otobüs seyir halindeyken alev aldı

Beşiktaş’ta şehirlerarası otobüs seyir halindeyken alev aldı

GÜNDEM 10.08.2024 07:03:07 0
Beşiktaş’ta şehirlerarası otobüs seyir halindeyken alev aldı
İstanbul, Beşiktaş’ta şehirlerarası otobüsün seyir halindeyken motor kısmında yangın meydana geldi. Yangını fark eden şoförün uyarısı üzerine yolcular apar topar otobüsün içini boşalttı. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.
Olay saat 05.00 sıralarında İstanbul, Beşiktaş ilçesi Büyükdere Caddesi’nde bulunan 4. Levent Metrosu’nun karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Malatya’dan İstanbul’a hareket etmek üzere yola çıkan 34 BN 3044 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü seyir halinde ilerlediği esnada motor kısmında yanma meydana geldi. Durumu fark eden otobüs sürücüsü hemen otobüsü yol kenarına park ederek, içeride bulunan yolculardan otobüsü boşaltmasını istedi. Yolcular panik halinde apar topar otobüsten tahliye oldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanman yaşanmazken olay yerine gelen polis ekipleri şeritlerle yolun bir bölümünü geçici olarak trafiğe kapatarak tedbir aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın otobüsün tamamı yanmadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Otobüsün söndürülmesi sonrası yol tekrar araç trafiğine açılmaya başladı.
Yangın esnasında otobüste yolcu olarak bulunan ve büyük panik yaşayan Erdal Parlak yaşadıklarını şöyle anlattı; “Araba yolda 1-2 defa arıza yaptı. Çok fazla eşya vardı, bunun neticesinde herhalde bir duman oldu. Başta orta kapı açılmadı ama sonradan arkadaşlar açtılar. Çok şükür en azından çoluğumuza, çocuğumuza bir şey olmadan kurtulduk. Bir problem olmadı. Şoför arkadaşlar da yardımcı oldular. Daha dikkatli olabilirlerdi, çok fazla eşya yüklemeyebilirlerdi. Malatya’dan buraya gelirken de ufak tefek 1-2 olay yaşadık. Bu kadar eşya yüklemenin bize zarar vereceğini, arka koltuklara bir şey koyulmaması gerektiğini söyledim ama arkadaşlar çok dikkate almadılar. Şimdilik iyiyiz. Bir problem olmaz inşallah. Otobüste 35 kişi vardı. Malatya’dan İstanbul’a yolculuk yapıyorduk.”
Polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Bakan Şimşek: Fitch’ten Türkiye’ye pozitif sinyal

Junioshow, zorlu küresel koşullarda sektörün umutlarını tazeledi

Nilüfer’de kaçak barakalar yıkıldı

Kocaeli’de yolcu otobüsü alev aldı

Demirtaş’a modern kapalı pazar geliyor

Balıkesir Sındırgı’da deprem!

ABD’de kar ve soğuk alarmı, marketler boşaldı!

Aksaray’da et yüklü TIR devrildi: 1 ölü

“İlk Başkent Yenişehir” konferansıyla 700. Fetih Yılı başladı

Yasadışı bahis geliri 50 milyon lira olan çete çökertildi: 13 tutuklama

Bursaspor liderlik için sahaya çıkıyor

Sancaktepe’de ahşap binada yangın

IBAN mağdurlarından TCK 158 için uzlaşma çağrısı

5 günlük bebeği darp eden hemşireye yakalama kararı

Orban’dan Zelenskiy’e Davos tepkisi

Bakan Yerlikaya’dan güvenlik başlıkları masada

Balkan Barış Platformu İstanbul’da toplandı

Başkan Bozbey'den su çağrısı

Kaçış hazırlığındaki FETÖ şüphelileri yakayı ele verdi

Oktay Yılmaz: Sürdürülebilir su yönetimi Bursa'nın önceliği

MHP’nin 2 numarasından erken seçim için tarih

Davut Gürkan: "İyi ki AK Parti var, İyi ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var"

Harmancık’ta kafa kafaya çarpışma: 1’i ağır 3 yaralı

İnegöl’de forklift kazası can aldı

MHP'li Büyükataman: Terörsüz Türkiye siyasi tercih değil milli meseledir

Yükleniyor