Tarih: 04.12.2015 15:37

BELEDİYE PERSONELİ MASA TENİSİNDE HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Osmangazi Belediyesi´nin personeli arasında dostluk bağlarını güçlendirmek maksadıyla düzenlediği ?Ferdi Masa Tenisi Turnuvası´ final maçlarıyla sona erdi. 
Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?Ferdi Masa Tenisi Turnuvası´ yarı final ve final karşılaşmaları ile sona erdi. Dikkaldırım Spor Salonu´nda oynanan yarı final karşılaşmalarında bayanlarda Hülya Çetin ile Hafize Elles, rakiplerini yenerek finale yükseldi. Erkeklerde ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü´nden Kenan Aykut, Fen İşleri Müdürlüğü´nden Ufuk Uygun ve Mali Hizmetler Müdürlüğü´nden Tural Habipoğlu finale çıkmayı hak kazandı.
Final müsabakasında rakibine set vermeden karşılaşmayı 3-0 kazanan Hülya Çetin turnuvanın şampiyonu oldu. Erkekler finalleri ise büyük çekişmelere sahne oldu. 3 kişinin finale çıkmasından dolayı tüm oyuncular rakipleriyle birer maç yaptı. Her iki rakibini de mağlup etmeyi başaran Fen İşleri Müdürlüğü´nden Ufuk Uygun, şampiyon olarak mutlu sona ulaştı. Erkeklerde turnuvanın ikincisi ise İnsan Kaynakları Müdürlüğü´nden Kenan Aykut oldu. Turnuvayı kazanan personele kupalarını ve ödüllerini Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban ve İnsan Kaynakları Müdürü Beytullah Seferler verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —