Tarih: 03.04.2018 16:36

BATALLA´NIN BURSA´DAKİ SON İKİ MAÇI

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor´dan sezon sonu ayrılacağını açıklayan Arjantinli yıldız Batalla´nın, yeşil-beyazlı formayla Bursa´da son iki maçı kaldı. Kasımpaşa maçında cezası sebebiyle forma giyemeyecek olan deneyimli oyuncu, iç sahada Konyaspor ve Trabzonspor maçlarında son kez taraftarların karşısına çıkacak. 
Yeşil-beyazlı kulüpte birçok ilke imza atan ve kulübün efsaneleri arasında yerini alan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamıştı. Arjantin´de futbola başladığı yerde kariyerini noktalamak isteyen 34 yaşındaki oyuncu, yeşil-beyazlı takımdaki son günlerini yaşıyor. 

Bursa´daki son iki maçı 
Deneyimli oyuncu, sarı kart cezası sebebiyle Bursa´da hafta sonu oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ligin bitimine kalan 7 haftalık periyotta iç sahada yalnızca Konyaspor ve Trabzonspor maçlarına çıkacak olan Batalla, bordo-mavililere karşı oynanacak maçta ise Bursa´da son kez taraftarın karşısına çıkmış olacak. 

Adını altın harflerle yazdırdı 
Bursaspor ile 2009-2010 sezonunda Süper Lig´de şampiyonluk yaşayan Batalla, kulüp kariyerine adını altın harflerle yazdırdı. Taraftarların her maç yoğun ilgi gösterdiği deneyimli oyuncu, yeşil-beyazlı formayla çıktığı 244 maçta 67 kez gol sevinci yaşadı. Bursaspor´daki en golcü sezonunu 2012-2013 sezonunda çıktığı 41 maçta 19 gol atarak yaşayan Batalla, bu sezon ise 4 gol, 5 asistlik katkı sağladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —