Tarih: 08.02.2016 11:57

BATALLA SAHADA DEVLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Bursaspor´un ara transfer döneminde Çin ekibinden kadrosuna kattığı eski yıldızı Pablo Martin Batalla, ikinci dönemini yaşadığı Bursaspor´da ilk maçına çıktı.Medipol Başakşehir karşılaşmasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından ilk 11´de görev verilen Arjantinli yıldız, performansıyla büyük beğeni kazandı.Performansıyla teknik heyetten tam not alan Arjantinli yıldız, Trabzonspor´dan transfer edilen Deniz Yılmaz ile uyumu da dikkat çekti.

Öte yandan sezon başında Fenerbahçe´den transfer edilen milli eldiven Mert Günok, Bursaspor´un kaleci sorununa çözüm olamadı.Takımda defans bloğunda oldukça tecrübeli isimler olmasına rağmen yenilen 34 gol ve eksi 8 averaj son en sezonun en kötü tablosunu ortaya çıkardı.Bu sezonun istatistiklerine yaklaşılan en kötü ikinci sezon ise 2013/14 sezonunun 20. haftasında eksi 4 averaj ve yenilen 22 gollü sezon oldu.

Bunun yanı sıra Yeşil-beyazlılar Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu´nun takımın başında çıktığı 5 Süper Lig karşılaşmasında rakip filelere 12 gol attı.Sezon başında gol sıkıntısı çeken takımda tüm gol yükünü Tomas Necid çekmişti. Son 5 lig maçında ise takımın gol attığı 4 karşılaşmada da Necid gollerini atmaya devam etti.Bu dönemde Necid´in en büyük yardımcısı ise Sercan Yıldırım oldu. Sercan 4 maçlık süreçte 3 karşılaşmada gol sevinci yaşadı.


/kanal16haber.com/2016-2/8/151105409b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —