Başkan Yılmaz şampiyonları ağırladı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar elde eden Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcularını tebrik etti.

BURSA HABER 9.01.2025 10:56:00 0
Başkan Yılmaz şampiyonları ağırladı

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yunanistan Atina’da 2-10 Kasım tarihlerinde düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda gerçekleştirilen müsabakalarda başarılı sonuçlara imza atan Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcularını makamında ağırladı. Genç sporcuların, sporla tanışma serüvenini ve başarılarını dinleyen Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesporlu gençleri tebrik etti. Sporcular da kendilerine bu imkânları sundukları için Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

 

 

 

SPORA VE SPORCUYA YATIRIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın adını birçok ulusal ve uluslararası müsabakada temsil eden Yıldırım Belediyesporlu sporcuların 5 yılda 4 bin madalya ve 200 kupa kazandıklarını söyledi.

 

 

 

Spor Kenti Yıldırım’da önemli başarılara imza atıldığını ifade eden Başkan Oktay Yılmaz, “Başta spor kulübümüzün başkanı olmak üzere değerli yöneticileri, spor müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarımızı, antrenörlerimizi, sporcularımızı yetiştiren ve bugünlere getiren değerli ailelerimizi ve tüm sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kadim ilçemiz her alanda olduğu gibi spor alanında da örnek olmaya devam ediyor. İlçemizin spor kenti kimliğini güçlendirmek için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

 

 

 

Donald Trump: Sınırsız mühimmat ve bolca zamanımız var

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

Yıldırım’da tarihi yapılar ayağa kalkıyor

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

Yenişehir'de üretim ve yatırım dönemi

Kestel’de camiler bayrama hazırlanıyor

Enes Çelik’ten PFDK'ya sert tepki

İran’dan ateşlenen 3. füze etkisiz hale getirildi

Alkole sıkı denetim geliyor

Bursaspor - Muşspor maçına PFDK’dan ceza

Başkan Özdemir: “Nilüfer bir kadın kentidir”

İnegöl’de drift yapan sürücüye 140 bin lira ceza

Başkan Aydın Alacahırka’da vatandaşlarla iftarda buluştu

Ramazan ruhu Gemlik’te paylaşıldı

Bursa’da binanın çatı katı alevlere teslim oldu

Aşevinde skandal: Kavurmadan çıkan çip yarış atı Smart Latch’e ait

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı

Bursa’da trafikte korku dolu anlar

Mücteba Hamaney: Bölgedeki ABD üsleri kapatılmalı

Hakan Fidan: “Orta Doğu’daki savaş bir an önce sona ermeli”

Nilüfer’de kulak sağlığı konuşuldu

BTSO Başkanı Burkay: “Asıl güç dayanışma ve birliktedir”

Bursaspor maçı Nilüfer’de dev ekranlarda olacak!

Merkez Bankası'nın rezervlerinde haftalık düşüş!

Yıldırım spor kentine dönüşüyor

Füze tehdidine karşı S-400 neden kullanılmadı?: MSB'den açıklama!

TCMB Faiz kararını açıkladı!

Bursa'da İstiklal Marşı'nın kabulünün 105. yılı törenle anıldı

Karadeniz’de iki yeni sondaj dönemi başlıyor

Bursa’dan Balkanlara Ramazan bereketi

Yükleniyor

loading