Başkan Taban kariyer gününde öğrencilerle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Kariyer Günleri” etkinliğinde lise öğrencileriyle buluştu.

BURSA HABER 13.09.2024 16:07:00 0
Başkan Taban kariyer gününde öğrencilerle buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban Nene Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin “Kariyer Günleri” buluşmaları kapsamında okul öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen söyleşiye öğrencilerle birlikte okul idarecileri ve öğretmenler de katıldı. Hem şehir yönetimi hem projeler hem de gençlerin öneri ve talepleri üzerine samimi bir sohbetin yaşandığı buluşmada, Başkan Taban öğrencilere nasihatlerde verdi.

Okul Müdürü Serdar Bülent Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başlayan Kariyer Günleri programında Müdür Yıldız, 800’e yakın öğrenci ile İnegöl eğitimine hizmet sunduklarını söyledi. Ardından Belediye Başkanı Alper Taban sahneye çıktı. İçinde bulunduğumuz döneme dair konuşan Başkan Taban, “Zaferler ayı Ağustos’u geride bıraktık, kurtuluş ayımız Eylül’ün içerisindeyiz. Ben öncelikle bizlere bu vatanı bırakan atalarımıza teşekkür ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum” dedi.

HEM ŞEHRİ HEM NESİLLERİ İMAR ETMEK İSTİYORUZ

İnegöl Belediyesi’nin 1870 yılında kurulduğunu hatırlatan Başkan Taban, “Belediye dendiğinde genelde park bahçe yapan, alt yapı ve yollar yapan şehir yönetimleri akla gelir. Beraberinde bir şehirleşme ve kentleşme akla gelir ilk etapta. Ancak tabi bu şehirlerin içerisinde insanı unutmamak lazım. Bizler aynı zamanda insana hizmet eden kurumlarız. Rahmetli Turgut Cansever mimarımızın bir sözü var, yaşadığınız şehri imar ederken nesilleri ihmal ederseniz, ihmal ettiğiniz nesiller gün gelir imar ettiğiniz şehri imha eder derdi. Bizler de bu düsturla hem şehirlerimizi hem nesillerimizi, insanı merkeze alarak bir yönetim anlayışı sergiliyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN TABAN GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

Alper Taban’ın açılış konuşmasının ardından program öğrencilerin sorularıyla devam etti. Başkan Taban öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlarken, gençler de hem şehir hem yönetimsel anlamda istek ve önerilerini anlatma fırsatı buldular.

Bayramın ikinci gününde kaybolan yaşlı adamdan acı haber!

Bakan Uraloğlu'ndan saldırıya uğrayan gemiye ilişkin açıklama

Bursa’da kaçak sigaraya büyük darbe

UEDAŞ’tan elektrik güvenliğinde Ar-Ge atılımı

MSB: NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırılmıştır

Atlas Çağlayan cinayetinde iddianame hazırlandı

Edebiyat tutkunları Osmangazi'de buluştu

Çınarcık Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor

Can Ozan Bursa'da hayranlarıyla buluştu

Nilüferli bostan kaşifleri toprakla buluştu

Osmangazi Köprüsü’nde feci olay: Fenomen hayatını kaybetti

Bursa’da yol ortasında boks gibi kavga

Osmangazi Girişimcilik Zirvesi gençlerle iş dünyasını buluşturdu

Bakan Şimşek: Türkiye’nin gri listeye girme riski yok

İznik’te kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı

Bursalı sporcu Uğur Tuzlu, Turkish Open Taekwondo Turnuvası’nda şampiyon oldu

İnegöl’de fabrikada gaz faciası: 1 işçi hayatını kaybetti

Pezeşkiyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe teşekkür mesajı

Bursa'da Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İnegöl’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Yıldırım’da kentsel dönüşümde yeni adım

Yeni vizyona giren "Çatlı" filminde İnegöllü oyuncu sürprizi!

DSÖ Bursa'nın sağlık vizyonunu resmen duyurdu

MSB ve İngiltere anlaştı: Eurofighter Typhoon uçakları geliyor

Galatasaraylı Metehan Baltacı tahliye edildi

Bursa'da sahte bandrol operasyonu: 2 şüpheli yakalandı

Baskı, sansür ve yılmayan bir yaşam: Orhan Kemal!

Bursa’nın liseli müzisyenleri Nilüfer’de buluşuyor

Tophane Meydanı yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini bekliyor

Mustafakemalpaşa’da isim değişikliği mesaisi

Yükleniyor

loading