Başkan Bozbey Orhaneli Belediyesi'ni ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2024-2029 stratejik plan çalışmaları kapsamında Orhaneli Belediyesi'ni ziyaret etti.

BURSA HABER 11.06.2024 10:56:00 0
Başkan Bozbey Orhaneli Belediyesi

Dağ bölgesi ziyaretleri kapsamında Keles Belediye Başkanı Ali Doğru'yu ziyaret eden Bozbey, ziyaret sonrası Orhaneli'ye geçti ve Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tayır ile bir araya geldi. 

Belediye yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda, yeni dönemde Orhaneli’nin ihtiyaçları ve planlanan projeler konuşuldu.Görüşmede ilçe ihtiyaçları ve planlanan projeler ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu.

 Ziyaret sırasında Bozbey, bölgede "bacasız sanayiyi hakim kılma" ve "turizmi teşvik etme" hedeflerini vurguladı ve 5 yıl içinde dağ ilçelerinde büyük bir değişim olacağını müjdeledi.

 

Toplantı sonrasında ilçe halkıyla buluşan Başkan Bozbey, Büyükşehir Belediyesi Orhaneli itfaiye istasyonundaki görevli personeli de ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

 

İlçe yatırımlarını yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Bozbey, stratejik planın bölgenin kalkınması için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi potansiyelinin turizm açısından önemli bir değer taşıdığını kaydeden Bozbey, bu alandaki yatırımların artırılması gerektiğini vurguladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle dağ ilçelerinin önümüzdeki 5 yıl içinde büyük bir değişime uğrayacağına inanan Başkan Bozbey, bu değişimin bölge halkının yaşam kalitesini de önemli ölçüde artıracağını kaydetti.

 

 

Nilüfer Belediyesi’nin yeni basın danışmanı Elif Sezgin oldu

Artık girişler paralı oluyor: Uludağ Üniversitesi’nde HGS dönemi!

"Tağut!": Radikal grupların can simidi

Bursaspor deplasmandan galibiyetle dönüyor

Erdoğan: "Hitler özentisi tiplerin kuyruk acısı hiç geçmeyecek"

Yenişehir eski belediye başkanı Mehmet Kaya’ya son görev

CHP merkez ilçelerde kıran kırana mücadele

Bursa'da anız yangını; 30 dönümlük alan zarar gördü

Bursa basınının deneyimli ismi Büyükşehir Belediyesi’nde

THY pilotundan 12 Dev Adam’a: Umut ve gurur yaşattınız

İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu

Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te

İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"

Hareketlilik haftası başladı

Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı

Dünya sağlık turizminin kalbi Bursa’da atacak

Bursaspor kupada Kdz. Ereğli deplasmanına hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi gazileri unutmadı 

Zaimoğlu Bursa'ya veda etti

İnegöl'e Kolombiyalı damat!

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Bozbey: "Baba ocağındayız, evimizdeyiz!"

AFAD gönüllü sayısı 1,6 milyonu geçti

“Osmangazi95” projesiyle sağlıklı nesiller yetişiyor

11.Akçalar-Fadıllı İncir Festivali’nde lezzet şöleni

“Fütursuz Denemeler” sergisi Nilüfer’de

Bursalı tekstilciler, Suudi Arabistan pazarında yeni iş birliklerinin kapısını araladı

CHP kurultay davası ertelendi

Bursaspor tekrar zirvede

Yükleniyor