Başkan Bozbey Keles Belediyesi'ni ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2024-2029 stratejik plan çalışmaları kapsamında Keles Belediyesi'ni ziyaret etti.

BURSA HABER 11.06.2024 10:42:00 0
Başkan Bozbey Keles Belediyesi

Ziyaret sırasında Bozbey, bölgede "bacasız sanayiyi hakim kılma" ve "turizmi teşvik etme" hedeflerini vurguladı ve 5 yıl içinde dağ ilçelerinde büyük bir değişim olacağını müjdeledi.

Dağ bölgesi ziyaretleri kapsamında ilk olarak Keles Belediye Başkanı Ali Doğru'yu ziyaret eden Bozbey, ilçenin ihtiyaçları ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede ilçe ihtiyaçları ve planlanan projeler ele alındı, fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe yatırımlarını yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Bozbey, stratejik planın bölgenin kalkınması için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi potansiyelinin turizm açısından önemli bir değer taşıdığını kaydeden Bozbey, bu alandaki yatırımların artırılması gerektiğini vurguladı. 

"Bacasız sanayi" olarak da bilinen temiz ve sürdürülebilir sanayileşmenin de bölge için önemli bir çıkış noktası olacağını ifade eden Bozbey, bu alandaki girişimleri teşvik edeceklerini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle dağ ilçelerinin önümüzdeki 5 yıl içinde büyük bir değişime uğrayacağına inanan Başkan Bozbey, bu değişimin bölge halkının yaşam kalitesini de önemli ölçüde artıracağını kaydetti.

Sağlık Bakanı tüm organlarını bağışladı

CHP Bursa’da yeni yönetim görev dağılımını tamamladı

Bursa'nın 2050 vizyonu

2026 Hac kurası yarın çekiliyor

Nilüfer Belediyesi’ne Ekim ayında ödül yağdı

Devlet Bahçeli: “Milliyetçi Hareket Partisi, İmralı heyetinde yer almaya hazırdır”

Bahçeli’den Demirtaş açıklaması: “Tahliyesi hayırlı olacaktır”

Bursa’da hangi ilçeye kaç TOKİ yapılacak?

Sevgilisi tarafından 75 bıçak darbesiyle öldürüldü

Yenişehir Belediyesi’nden Mahmudiye’ye hizmet atağı

Balıkesir'de 4,9 büyüklüğünde deprem

AK Parti iktidarı 23 yaşında!

Çiftçiye tam destek

1'inci kattan düştü, hayatını kaybetti

Bursa’ya yakışan üniversiteyi ancak ÇEK kurar

2026 MTV zam oranı açıklandı: Araç sahiplerini yüzde 25,49’luk artış bekliyor

Kasım ayı kira artış oranı belli oldu

Ekim ayı enflasyon oranları açıklandı

Uzatmaların kahramanı Bursaspor!

Türkiye ve Irak arasında tarihi “su” anlaşması

Balıkesir'de 4.3 büyüklüğünde deprem

Nilüfer’in 7’nci giyim pazarı açıldı

Bursa organ bağışında yine zirvede!

Büyükşehir Belediyesporlu Nazmiye Ak dünya üçüncüsü

İsrail, Gazze'de ateşkesi bir kez daha ihlal etti

Fevzi Kaan Kaplan’dan dünya şampiyonasında çifte madalya

MHP'li Büyükataman; ‘Terörsüz Türkiye', Cumhuriyet tarihimizin en stratejik hedefidir

Edebiyatın kalbi Bursa’da atıyor

Bakan Göktaş: Alev Alatlı çağın ötesinde eserler üretti

Bursa’da CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye mi geçiyor?

Yükleniyor