Başkan Aydın: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Başkan Erkan Aydın, Gülbahçe Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

BURSA HABER 4.02.2026 13:45:00 0
Başkan Aydın: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz

Yoğun katılımın olduğu programa Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın yanı sıra CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, Gülbahçe Mahalle Muhtarı Ömer Şen, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Başkan Aydın, kurulan kahvaltı sofrasında vatandaşlarla birebir sohbet ederek, ilçede hayata geçirilen çalışmalar ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Karşılıklı fikir alışverişinin öne çıktığı buluşmada, dile getirilen talepler not alınırken çözüm odaklı yaklaşım dikkat çekti.

 

 

“VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ”

Mahallede halk dansları ekibinin daha önce kullandığı alanın depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkıldığını hatırlatan Başkan Aydın, bu alanda yeni ve modern bir yapının planlandığını ifade etti. Yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Üç ya da dört katlı olarak planladığımız projede yaklaşık 450 metrekarelik bir kullanım alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu yapıda kreş, muhtarlık ve OSMEK kursları yer alacak. En üst katta ise halk dansları ekiplerimizin yazın açık, kışın kapalı olarak kullanabileceği bir bölüm bulunacak. Ayrıca Selamet-Gülbahçe arasında yer alan 7 bin metrekarelik alanda da çalışmalarımız var. Bu alanları kamulaştırabilirsek yeni yeşil alanlar kazandırarak daha önce verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olacağız. Bunun yanı sıra kadınlara yönelik spor ve dinlenme merkezi ile parkla entegre yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik bir projeyi de yürüme mesafesinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Mahalle buluşmalarındaki temel amacımız sizleri dinlemek, taleplerinizi almak ve hızlı bir şekilde harekete geçmek.”

 

 

MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDECEK

Programda birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Erkan Aydın, mahalle buluşmalarını önceden uzun süreli planlamadıklarını belirterek, “Fırsat buldukça muhtarlarımızla iletişime geçip mahallelerimizde hızlıca bir araya geliyoruz. Böylece sahada yapılan çalışmaları yerinde görüyor, vatandaşlarımızla birebir görüşerek taleplerini doğrudan dinleyebiliyoruz. Bu yöntem bizim için daha verimli ve hızlı bir çalışma imkânı sunuyor” dedi.

Gülbahçe Mahalle Muhtarı Ömer Şen ise Başkan Aydın’ın ulaşılabilir ve samimi yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür buluşmaların mahallelerin gelişimi açısından önemli olduğunu ifade etti.

Kahvaltı programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona ererken, Başkan Erkan Aydın mahalle buluşmalarının önümüzdeki dönemde de kesintisiz şekilde devam edeceğini vurguladı.

Bursa’da eniştesini sokakta 8 kurşunla öldürdü!

Devlet Bahçeli: Türkiye 2053’te süper güç olacak

Bursa Kent Akademisi ile mesleki dönüşüm

Fitch, Bursa’nın kredi notunu “Pozitif”e çıkardı

Kendi hikayesini yazan kadınlar Bursa’da bir araya geldi

Yıldırım’da türkü dolu akşam

CHP'den istifa eden Mesut Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu

Antalya Adalet Sarayı’nda güvenlik görevlisi ölü bulundu

İnegöl zabıtası gıda işletmelerini mercek altına aldı

Büyükşehir’den bölgeye yeni ulaşım hamlesi

İran’daki gösterilerde can kaybı 6 bin 961’e çıktı

Ercan Özel’e “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü

Başkan Taban’dan “82” detaylı nüfus mesajı

Edirne’de trafik kazası: Otomobil şarampole devrildi, 2 kişi öldü

Bursa'da en çok nereli yaşıyor? İşte o liste...

Bursa'da motosiklet sürücüsü 113 km hızla çarptı, arka camdan içeri girdi

Kuzey Marmara gişelerinde kaza: 1 yaralı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli'ye 57 güllü tebrik

Erkan Aydın'dan Özgür Özel'e destek!

TÜİK açıkladı: Türkiye nüfusu 86 milyonu aştı

Osmangazi’ye bir kreş daha: Sayı 5’e yükseldi

İnegöl'de kontrolden çıkan otomobil yayalara çarptı

Yeşil-Beyazlılar deplasmanda berabere kaldı!

Başkan Gürkan, CHP’nin Nilüfer eylemlerini değerlendirdi

Megastar Tarkan'ın İstanbul konserlerinden aldığı ücret belli oldu!

Bursa Emniyeti 10 noktada huzur uygulaması gerçekleştirdi

Bursa'da dereye düşen adam kalp masajıyla kurtarıldı!

Nilüfer’de gece mekânlarına sıkı denetim

İnegöl'de su ısıtıcısı devrildi, 1,5 yaşındaki bebek yaralandı

Nilüfer’e konforlu ulaşım için yeni bulvar hamlesi

Yükleniyor