Başkan Aydın, birim müdürleriyle bir araya geldi

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Belediyesi’nin hizmet kalitesini arttırmak, ilçede yaşayan tüm yurttaşlara refah ve mutluluk sunabilmek adına belediye birim müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

BURSA HABER 18.07.2024 16:08:00 0
Başkan Aydın, birim müdürleriyle bir araya geldi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Osmangazi’de hizmet kalitesini arttırmak için var gücüyle çalışan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Başkan Aydın, “Hizmet odaklı çalışmaktan başka amacımızın olmadığını hissettirmek açısından bir araya geldik” dedi. Her ay gerçekleştirilecek toplantıların ilki Soğanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

 

“Birinci görevimiz Osmangazililerin huzur ve refahını arttırmak”

Osmangazi’de yaşayan yurttaşların huzur, mutluluk ve refahını artırmak için çalıştıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Tüm bunlar hizmetle ve hizmetin kalitesinin arttırılmasıyla olur. Bu hizmeti başkan, başkan yardımcıları, müdürler ve personel yapacak. Bizim belli aralıklarla bu toplantıları gerçekleştirmemiz gerekiyor. 2025 stratejik planında Osmangazi’nin nerelere taşınmasıyla ilgili düşüncelerinizi, eksikleri ve iyileştirilmesi gereken alanları not edecek ve burada sunacak şekilde toplantılar yapacağız. Bu toplantıları her ay düzenli olarak gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz günlerde Dr. Haldun Esen, belediye personelimize 3 günlük  ‘Stratejik Plan Hazırlığı ve Süreç Yönetimi’ eğitimi verdi. Bu toplantıdan çıkan veriler doğrultusunda, iyileştirilmesi gereken yerlerle ilgili notlar elimize ulaşacak. Bu notlar ulaştıktan sonra aylık olarak değerlendirmeler yapacağız. 2025-2029 stratejik planında nereye gelmek istediğimizi düzenli toplantılarla ölçmemiz gerekiyor. Artık yeni bir vizyonun başladığını bilip, görerek; birinci görevimizin Osmangazi’de yaşayan insanların refahı, mutluluğu ve hayatını kolaylaştıracak atılımların yapılması üzerine programlamak gerekiyor” dedi.

 

“Hizmet ve çözüm odaklı bir belediyecilik yapıyoruz”

“Bizim bir tane amacımız var o da vatandaşımıza en güzel, en iyi hizmeti sunabilmek” diyen Başkan Aydın, “Osmangazi’de yaşayan yurttaşların değişimi gerçekten hissedebilmesini sağlamamız gerekiyor. Buradaki yaşantının hem deprem açısından, hem de trafik, kentsel dönüşüm, çarpık kentleşme gibi diğer tüm faktörler açısından iyileştirilmesi gerekiyor. Bugün burada, hizmet odaklı çalışmaktan başka amacımızın olmadığını hissettirmek açısından bir araya geldik. Hizmet ve liyakat odaklı yaklaşarak, işinde yetkin olan arkadaşlarımız ile yola devam ediyoruz. Yapmayandan da müsaade isteyerek, yerine o işi daha iyi yapan kişilerle yola devam edeceğiz. Bizim, gelen herkese kapımız açık. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya odaklanıyoruz. Kimsenin gelirine, yaşantısına ve mahallesine odaklanmadan, tüm yurttaşlarımızı Osmangazili olarak görerek, hizmet ve çözüm odaklı bir belediyeciliği yapmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. 
 

Davut Gürkan: "12 Eylül utanç vesikasıdır!"

Lastiği patlayan hafif ticari araç alt geçide girdi, sürücü yaralandı

Osmangazi’de Bursa’nın kurtuluşu 103’üncü yılında anıldı

Gürsel Tekin: "Biz Aziz İhsan'lara yenilmeyeceğiz!"

Altınşehir ve 23 Nisan’da kaldırım işgallerine karşı kapsamlı denetim

Kremlin: Rusya-Ukrayna barış müzakereleri durdu

İmamoğlu 'sahte diploma' davasında ilk kez hakim karşısında

Bursaspor biletleri satışa çıktı

Bahçeli: "Ahmet Türk göreve iade edilmeli!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugün bize düşen görev, bu büyük mirası korumak!"

Seyyar kokoreç minibüsü alev alev yandı

Erkan Aydın’dan Bursaspor’a moral ziyareti

Çilek’ten yeni reklam filmi: “Her hayale yer var”

Bursa CHP’de Kılıçdaroğlu ekibi liste yapıyor!

İki belediye başkanı daha AK Parti'ye geçti

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

CHP’nin İstanbul İl Kongresi iptal talebi reddedildi!

Bursa’nın kurtuluş gururu

Can Holding operasyonu sonrası TMSF'den ilk açıklama!

Bursa'da işçi servisi ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ne Kadir Gökçe atandı

Can Holding’e operasyon! Habertürk ve Showtv’ye el konuldu!

Uludağ Elektrik’ten dijital adımlar

Velilere özel kitap atölyesi

AYM'den, CHP kurultayı davasında 'görevsizlik' başvurusuna ret

"Bursa Taksi" yollarda!

Eyüp Turan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Basın Müşaviri oldu

İznik Gölü sahilinde el bombası bulundu!

Doğaya saygı ödülü Bursa’nın!

Kanal İnegöl-2 Mahmudiye Mahallesi'nde hayat buluyor

Yükleniyor