BAŞKAN ERDOĞAN, ÇAMLICA KULESİ´Nİ İNCELEDİ

Erdoğan, yaklaşık 1 saat incelemelerde bulundu, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

BAŞKAN ERDOĞAN, ÇAMLICA KULESİ´Nİ İNCELEDİ
/kanal16haber.com/2018-8/6/192011539b.mp4
GÜNDEM 6.08.2018 19:10:36 0

DEVLET BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, İSTANBUL´DA İNŞASI SÜREN ÇAMLICA KULESİ´NE SÜRPRİZ BİR ZİYARETTE BULUNDU.

BU YILSONUNA KADAR HİZMETE GİRMESİ BEKLENEN KULEDEKİ ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ ALAN ERDOĞAN DAHA SONRA ÇAMLICA KORUSU´NA GEÇEREK BURADAKİ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ.

BAŞKAN ERDOĞAN, ÇAMLICA KULESİ´Nİ İNCELEDİ

Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Çamlıca´da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımına başlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kısıklı´daki konutundan çıkarak Çamlıca´ya giden Erdoğan, yaklaşık 1 saat incelemelerde bulundu, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

ERDOĞAN´A ÇAMLICA KORUSUNDA SEVGİ SELİ

Erdoğan, incelemelerinin ardından makam aracı ile ayrılırken, Çamlıca korusunda bulunan vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.

MAKAM ARACINDAN İNDİ, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Makam aracından inerek korudaki vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, ağacın altında oturan iki yaşlı kadına yöneldi. Yaşlı kadınların elini öpen ve selamlaşan Erdoğan, yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla ve çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Makam aracına bindikten sonra korunun çıkışında tekerlekli sandalye ile kendisini bekleyen engelli bir vatandaşı da gören Erdoğan, aracını durdurdu, yaşlı kadınla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.