Tarih: 07.07.2018 16:29

BAŞKAN EDEBALİ BURSASPOR YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Facebook Twitter Linked-in

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, BURSASPOR BAŞKANLIĞI´NA YENİDEN SEÇİLEN ALİ AY VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ AĞIRLADI. ZİYARETTE KONUŞAN BAŞKAN EDEBALİ, BURSASPOR´UN ŞEHRİN TANITIMINA ÇOK BÜYÜK KATKILARININ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Bursa´nın en önemli markası olan Bursaspor´a desteklerini her zaman sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mayıs ayında gerçekleştirilen genel kurulda yeniden Bursaspor Başkanlığı´na seçilen Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Edebali, Bursaspor´un şehrin tanıtımında önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri ile ilgili konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Ali Ay, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali´ye Bursaspor almanağı hediye etti.Bursaspor Yönetim Kurulu´nu ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, ?Şehir dışına çıktığımızda Bursaspor´umuzun durumu ve başarısı hakkında gelen sorular ilk olarak muhatap olduğumuz konular oluyor. Türkiye´nin en çok üreten şehrindeyiz, Bursa potansiyeli yüksek olan bir şehir. Kültürel, tarihsel mirasları, turizm ve sanayi yatırımları bu kadar önemli olan bir şehirde ilk olarak Bursaspor konuşuluyor?dedi. 

 

Bursaspor Başkanı Ali Ay, ?Bursaspor´a değer katacak projelerin altına imza atmaktan geri durmayan ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali´ye, camiamız adına gücümüze güç kattığı için teşekkür ediyorum.Bursa´da çok güzel bir sinerji oluştu. Taraftarımız, iş adamlarımız ve şehir yöneticilerimiz bize güveniyorlar. Birlik ve bütünlük ruhuyla Bursaspor´umuzu beraber başarıya ulaştıracağız? ifadelerini kullandı. 


/kanal16haber.com/2018-7/7/173819407b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —