Tarih: 28.04.2018 17:54

BAŞHEKİM OLMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTI, CHP´DEN ADAY ADAYI OLDU

Facebook Twitter Linked-in

24 Haziran seçimleri öncesi partilerin milletvekilliği aday adaylığı başvuru takvimini açıklamasının ardından istifalar da peş peşe geldi.

Çok sayıda isim mevcut görevlerinden istifa ederken, özellikle Bursa´da aday adayı enflasyonu yaşanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi´nde 30 Nisan´da başlayacak başvurular öncesi, aday adayı olmak için istifa eden isimler arasında yer alan bir isim ise oldukça tepki çekti.

Zira bundan sadece 2 ay önce Bursa´nın en büyük hastaneleri arasında yer alan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde Başhekimlik görevine getirilen Prof. Dr. Yüksel Özkan, CHP´den milletvekili olmak için istifa etti. Özkan, aynı zamanda Bal-Göç Genel Başkanlığı görevini de yürütüyordu.

Bursa´daki balkan göçmenlerinin yoğun isteği ve talebiyle başhekimlik görevine getirilen Özkan´ın istifası özellikle balkan göçmenleri arasında büyük yankı uyandırdı.

Özkan´ın bu hareketi Bursa´daki balkan nüfusunu yüz üstü bıraktı şeklinde yorumlanırken, AK Parti camiasında da Yüksel Özkan´a yönelik hem kırgınlık hem de kızgınlık duygusu hakim.

Çünkü Yüksel Özkan´ın AK Partili milletvekilleri ve bakanlarla yakın ilişkiler kurması başhekimlik görevine getirilmesinde etkili olmuştu.

Ancak başhekim olmak için çalmadık kapı bırakmayan Özkan,  24 Haziran seçimlerinde anamuhalefet partisi CHP´den aday adayı oldu.

 

 


/kanal16haber.com/2018-4/28/185840355b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —