Tarih: 25.01.2018 15:28

BAŞBAKAN YILDIRIM TÜRKİYE ORTAK ÖDEME PLATFORMU´NDA KONUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatında şu ana kadar 300´den fazla teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

Türkiye Ortak Ödeme Platformunun imza töreninde konuşan Başbakan Yıldırım, ekonominin terörle mücadeleden, sınır ötesi operasyonlardan hiçbir şekilde etkilenmediğini ve etkilenmeyeceğini kaydetti. Türkiye´ye yönelik roketli saldırıları hatırlatan Yıldırım, ?Camide toplanmış dua eden insanlardan ne istiyorsunuz, alçaklar! Eğer yüreğiniz yetiyorsa Mehmetçik´in önüne çıkın? dedi.

Teröristlere silah desteği veren ABD´yi hedef alan Yıldırım, ?Terör örgütleriyle iş tutması, bölgede planladığı çalışmaları terör örgütüyle yapması hakikaten Amerika adına çok küçük düşürücü bir iştir? ifadelerini kullandı.

Zeytin Dalı Harekatında şu ana kadar 300´den fazla teröristin etkisiz hale getirildiğini duyuran Başbakan, mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

ABD´YE RAKKA HATIRLATMASI

Türkiye´nin Afrin´de sadece YPG/PYD ile değil, DEAŞ´la da mücadele ettiğini anlatan Başbakan, ABD´nin Rakka´dan PYD/YPG eskortunda DEAŞ´lıları nasıl çıkarttığını tüm dünyanın gördüğünü hatırlatarak, ?Bu mu DEAŞ ile mücadele. Türkiye´nin yaptığı bu aymazlığı ortadan kaldırmak? dedi.

Başbakan, Türkiye´nin güney hududunda hiçbir terör oluşumuna izin vermeyeceğini,  Fırat´ın doğusunun, batısının fark etmeyeceğini belirtti.


/kanal16haber.com/2018-1/25/153609136b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —