Tarih: 22.02.2017 20:00

BAŞBAKAN YARDIMCISINDAN KANAL 16´YA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

 

Bir dizi program için Bursa´ya gelen Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Televizyonumuz Kanal 16´yı da ziyaret etti.Bakan Şimşek, Kanal 16 yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, Kanal 16 program yapımcıları Aysun Karlı ve Neslihan Çelik Alkoçlar tarafından kapıda karşılandı.Bursa Valisi İzzettin Küçük ve kalabalık bir heyetin eşlik ettiği Bakan Şimşek, yoğun programına rağmen Neslihan Çelik Alkoçlar´ın hazırlayıp sunduğu Nesli Yaşam programına konuk oldu.

 

Son günlerin sıcak gündemi Referandum konusundaki görüşlerini paylaşan Mehmet Şimşek, yeni yapılanma ile çok daha hızlı bir Devlet sistemi olacağını belirtti.Bakan Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğanın kendisi hakkında açıkladığı sırra ilişkin de konuştu, aslında mesajın farklı olduğunun altını çizdi.Bursa İş Dünyası hakkındaki görüşlerini de paylaşan Şimşek, en etkilendiği projenin TEKNOSAB olduğuna değindi, desteklerinin süreğini kaydetti. 

 

Yoğun programı arasında Kanal 16´yı da ziyaret ederek canlı yayına konuk olan Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, daha sonra ise BALKANTÜRKSİAD tarafından düzenlenen 17. sinerji toplantısına katıldı.


/kanal16haber.com/2017-2/22/214007269b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —