Tarih: 03.10.2017 12:45

BAKANLAR KURULU TOPLANTISI

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası kameralar karşısına geçerek kurul gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Bozdağ MTV´nin makul bir rakama çekileceği konusunda karar alındığını dile getirdi.

Bozdağ toplantıda Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzani´nin referandum ısrarı ile ilgili alınan kararlarla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun TEOG ile ilgili sorusu üzerine Bozdağ gerekli çalışmaların henüz devam ettiğini kaydetti.

Bozdağ İstanbul Ataşehir´de sokakta yürüyen bir kadının bir saldırgan tarafından darp edilmesi ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Amerika´da yaşanan ve 58 kişinin öldürüldüğü terör saldırı ile ilgili taziye dileklerinde bulundu.

Bekir Bozdağ Fransa´da bir apartmanda 3 Türk vatandaşının hayatını kaybettiği yangınla ilgili olarak da "Bu yangının kundaklama sonucu olduğuna ilişkin savcılığın yaptığı açıklamadan dolayı, kundaklamayı şiddetle ve nefretle kınadığımızı açıklıkla ifade etmek istiyoruz. Fransa hükümetinden ve yetkililerinden bu kundaklamaya karışan, yapan kişilerin çok hızlı bir şekilde tespiti, yakalanması ve yargıya teslim edilmesini beklediğimizi özellikle ifade etmek istiyorum.? şeklinde konuştu.

 


/kanal16haber.com/2017-10/3/124810446b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —