Tarih: 26.08.2017 12:56

BAKAN ÖZHASEKİ´DEN DEPREM GERÇEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bursa Yıldırım´da 800 dairelik "Ulus Kentsel Dönüşüm" alanında incelemelerde bulundu. Özhaseki burada yaptığı konuşmasında ?İstanbul´da muhtemel bir depremde 250-300 milyar liralık bela kapıda bekliyor? diyerek depreme dikkat çekti.

DÜNDAR: DEMİRKAPI´DA KENTSEL DÖNÜŞÜM HAYATA GEÇECEKUlus Kentsel Dönüşüm alanındaki incelemelerin ardından Bakan Özhaseki,  Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Törenine katılarak, hak sahiplerine anahtar ve tapularını teslim etti.

ÖZHASEKİ: KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN ´0´ FAİZLİ KREDİ VERECEĞİZ

Osmangazi Belediyesi´nin örnek ve modern bir şehir inşa ettiği Soğanlı´da anahtar teslim töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümün öncemine vurgu yaparak konut kredileri hakkında bilgi verdi.Özhaseki´nin konuşmasının ardından hak sahiplerine anahtarlar teslim edildi.


ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ´NE YENİ BİNASINA KAVUŞTU

ÖZHASEKİ: ÇEVRE HUSUSUNDA BİN BİR TÜRLÜ FAALİYET YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü´nün yeni hizmet binası Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından hizmete açıldı. Konuşmaların ardından dua edilerek binanın açılışı gerçekleştirildi.


/kanal16haber.com/2017-8/26/130319297b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —