BAKAN ÇAVUŞOĞLU ÖĞRETMENİNİ ZİYARET ETTİ

ÇAVUŞOĞLU ÖĞRETMENLERİN EMEKLERİNİN HİÇBİR ŞEKİLDE ÖDENEMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ÖĞRETMENİNİ ZİYARET ETTİ
/kanal16haber.com/2017-11/24/183100236b.mp4
GÜNDEM 24.11.2017 18:20:39 0

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 1979-1985 yıllarında İmam Hatip Ortaokulundaki öğretmeni 67 yaşındaki Osman Çolak´ı evinde ziyaret etti.

Ziyarete eşlik eden Kanal 16 Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir´in de bir dönem İnegöl İmam Hatip Lisesi´nde meslek dersi öğretmenliğini yapmış olan Osman Çolak´ın elini öperek öğretmenler gününü kutlayan Bakan Çavuşoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekerek öğretmeninin kendisinde çok emeği olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, "Bize anlattıklarıyla hayatı anlamlı hale getiren, bizi geleceğe hazırlayan, üzerimizdeki emeklerinin karşılığı ödenmeyecek öğretmenlerimizin gününü kutluyorum." şeklinde konuşarak öğretmenliğin "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum." cümlesiyle anlam bulduğunu vurguladı.

Basın mensuplarının öğretmeniyle ilgili anılarını sorması üzerine Çavuşoğlu, öğretmeninin kendisine hem anne hem baba olduğunu söyledi.

Emekli öğretmen Osman Çolak da Çavuşoğlu´nun öğrencisi olmasından dolayı gurur duyduğunu belirtti.

Osman Öğretmen, Çavuşoğlu´nun iyi ve çalışkan bir öğrenci olduğunu da sözlerine eklerken ziyaret Çavuşoğlu´nun öğretmenine hediye takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.