Tarih: 17.05.2018 14:00

BAHÇELİ´DEN YENİ AF AÇIKLAMASI

Facebook Twitter Linked-in

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ´DEN YENİ AF AÇIKLAMASI GELDİ. CEZAEVLERİNİN DOLU OLDUĞUNU VE BU DURUMUN TERÖRİZM İÇİN ÖNEMLİ BİR ZEMİN OLUŞTURDUĞUNU SÖYLEYEN BAHÇELİ, "SEÇİMDEN ÖNCE BİR İSYAN BAŞLATILIRSA NE OLUR?" DİYE SORDU.

MHP lideri Devlet Bahçeli, daha önce hükümete yaptığı af çağrısını yineledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bahçeli, FETÖ ve PKK´nın hapisteki kader mahkumları üzerinden kaos planladığını belirtti.

Cezaevlerindeki ortamın terörün kullanabileceği bir zemin olduğunu ifade eden Bahçeli, ?Bu zemini işledikleri takdirde Türkiye büyük bir felakete sürüklenebilir. Gezi olaylarından çok daha korkunç ve çok daha gaddar olur. Yoksa biz durup dururken şunu şöyle şöyle yapın demiyoruz? açıklamasında bulundu.

?CEZAEVLERİNDEKİ PKK VE FETÖ´CÜLER İSYAN BAŞLATIRSA NE OLUR??

Cezaevlerinde yaklaşık 235 bin tutuklu ve hükümlü olduğunu hatırlatan Bahçeli, ?Bunlar yavaş yavaş PKK ve FETÖ´nün tesiri altında kalarak birtakım organizasyonların kurbanı haline getirilirlerse kader kurbanı olmaktan çıkıp FETÖ´nün kurbanı, PKK´nın kurbanı haline gelir ise, seçime 1 hafta 10 gün kala bir talimat ile Türkiye´deki mevcut cezaevlerinde isyan başlatırlar ise ne olur? Korkunç bir tablo? ifadelerine yer verdi.


/kanal16haber.com/2018-5/17/141729844b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —