Bahçeli: "CHP'nin sonu karanlık, itibarı sıfırdır"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "CHP havlu atmış, mefluç hale gelmiş, ipe un sermiş, siyasi komaya girmiştir. CHP’nin sonu karanlık, millet nazarındaki itibarı da sıfırdır."

BURSA HABER 2.09.2025 17:42:00 0
Bahçeli:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik eleştirilerde bulundu. Bahçeli açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Türkiye’de düşman gözleyen ve gözetleyen Özgür Özel’in derhal bir sağlık merkezine müracaatı ya da ille de düşman arıyorsa etrafına bakması tavsiyemizdir. Sinop’ta Savunma Sanayi’ndeki tarihi atılımları yüzsüzce baltalama çabası, balıkları düşündüğü kadar vatanı ve milleti düşünmemesi işbirlikçi ve kimliksiz bir siyasetçinin basit ve buruşuk sözleri olarak anılmaya mahkumdur.

Özgür Özel’in utanmadan füze denemelerinden yakınması, yabancı turistlerin kafaları üzerinden füzelerin uçurulduğunu iddia etmesi, adeta denize dalarak yerinde müşahede etmiş gibi balıkların yuvalarından kaçtığını mizahi karakterleri aratmayacak şekilde gündeme taşıması dangul dungul konuşmanın daniskası, abuk sabuk zihniyetin alameti farikasıdır.

Emperyalizmin oltasına takılan Özgür Özel çıldırsa da o füze denemeleri inşallah devam edecektir.
Özgür Özel’in uykuları kaçsa da Türkiye milli savunma sanayinde dev adımları azimle atmayı sürdürecektir. Aziz Atatürk’ü anladığını zanneden, ancak baştan ayağa yanlış anlayan bu şahsın Milli Mücadele yıllarında vatanımıza musallat olan müstevli emellerinden hiçbir farkı olmadığı ibret verici düzeyde karşımızdadır.

 

"CHP havlu atmış, mefluç hale gelmiş, ipe un sermiş, siyasi komaya girmiştir"


Bu ilkel ve ilkesiz siyasi zihniyetin evvelemirde, yüzyılın en büyük rüşvet, hırsızlık ve yolsuzluk davası olarak anılan devasa vurgun ve yağmayla yüzleşmesi, bunun da demokratik ve hukuki hesabını vermesi adalet namusunun konusudur. Dileğimiz, yeni adli dönemde görülecek yolsuzluk davalarının iddianame hazırlığının yapılarak süratle lazım gelen hükmün tesisi, kimin mücrim kimin masum hukuken tefrik ve tayin edilmesidir.

CHP’nin sonu karanlık, millet nazarındaki itibarı da sıfırdır. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı istikbalin kudretli devletini inşa edecek, istiklal ve egemenlik haklarımızı fedayı can inancıyla sonuna kadar muhafaza edecektir."

Bahçeli: "CHP'nin sonu karanlık, itibarı sıfırdır"

Bursa'da hayvan pazarları yeniden açıldı

Bakan Tunç: "Soruşturmalar siyasi değil!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, 40 yıllık bir sorunu ortadan kaldıracak!"

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na Gürsel Tekin kayyum olarak atandı

CHP İstanbul İl Kongresi iptal edildi

Anıtkabir'i 30 Ağustos'ta 639 bin kişi ziyaret etti

Bakan Bak: 2025-2026 yılı yurt başvuruları başladı

YKS’de dereceye giren Bursalı gençler BTSO’da ödüllendirildi

Polis, aranması olan kişiyi düğünde gözaltına almak isteyince arbede çıktı

Bursaspor Sedat Cengiz ile yollarını ayırdı

Aytaç Şahin: "Sorumluluğu paylaşmaya hazırım!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze'deki vahşeti durduramamanın izahı yok"

Bozbey'den Aktaş'a teşekkür!

Zaferi zirvede kutladılar

Davut Gürkan: "Bursa’yı susuzluktan kurtaracak baraj Ak Parti’nin eseri"

Uludağ-Domaniç etabından acı haber: ATV sporcusu hayatını kaybetti

Bursa’da yeni adli yıl törenle başladı

"Temizle,yeşert,koru!" seferberliği

Afganistan'da 6 büyüklüğünde deprem: Çok sayıda ölü var

Özel: Dünyanın en pahalı ve yavaş internetini kullanıyoruz

Altın rekora ulaştı

Refüje çarpan otomobil taklalar attı

Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe için yola çıktı

Parkta oynayan çocukları darbeden şüpheliye ev hapsi

Bursa ekibine Aktürkoğlu piyangosu!

Bursa'da okul servisi fiyatlarına dev zam!

İnegölspor Karacabey Belediyespor'u 2-1 mağlup etti

Yıldırım'da zafer gururu sahaya yansıdı

Katil İsrail Gazze'ye saldırıyor!

Yükleniyor