Aziz Yıldırım: "Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmeye rıza göstermem"

Aziz Yıldırım: "Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmeye rıza göstermem"

GÜNDEM 8.06.2024 16:43:34 0
Aziz Yıldırım:
Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Benim için camianın birlik ve beraberliği en önemli konudur. Bunu sağlanmazsa hiçbir zaman şampiyonluğu elde edemez. Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmek asla benim rıza göstereceğim bir şey değildir" dedi.
Fenerbahçe’de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu’nda devam ediyor. İki gün sürecek genel kurulu yönetmesi için Divan Başkanlığı’na Vefa Küçük seçilirken, Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Demokratik olmayan bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy kullanmaya geleceğim" diyerek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nı terk etti. Ardından Yıldırım, kendi ofisinde basın açıklaması yaptı.
Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmenin yanlış olduğunu ve buna razı göstermeyeceğini dile getiren Aziz Yıldırım, "Divan başkanı seçiminin oldu bittiye getirildiğini herkes gördü. Seçimde taraftar da alınmış. Ben gerilimli bir kongre olacağını gördüm. Bundan endişe duydum. Ali Koç’tan bu gidişe bir çözüm bulmalarını istedim. Yoksa ayrılacağımı söyledim. Daha kongrenin başında iki taraf kavga edecek hale gelmişti. Ali Bey’e divan kurulunun üslubunun kavgaya yol açacağını söyledim. O da bana ’Gerekirse kavga ederiz’ dedi. Benim için camianın birlik ve beraberliği en önemli konudur. Bunu sağlanmazsa hiçbir zaman şampiyonluğu elde edemez. Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmek asla benim rıza göstereceğim bir şey değildir" dedi.
Yıldırım, "Demokrasi diyorlar böyle demokrasi mi olur? Kimseyi konuşturmuyorlar, böyle bir saçmalık olmaz. Demokrasi diyorsan onun kurallarına uyacaksın. Kim seçilirse seçilsin saygı göstereceksin" diye konuştu.

"Bu kulübün sahibi taraftardır"
Fenerbahçe’nin satılmasıyla ilgili sorulara cevap veren Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "Kulüplerin şirketleşmesi ve şahıs malı olmasıyla ilgili özellik küçük kulüplerle ilgili söylemler yapıyorlar. Şimdi de büyük kulüplerin şahıslara ait olmasını istiyorlar ben buna karşıyım. Bu kulübün sahibi taraftarlar ve kongre üyeleridir. Bunları satamazsınız" ifadelerini kullandı.

"Başkan adaylığından çekilmeyeceğim"
Başkan adaylığından çekilmeyeceğini aktaran Aziz Yıldırım, "Ben sakinim. Ben bir aydır yaptığım konuşmalarla Fenerbahçe üzerindeki ölü toprağı kaldırdım. Onlara yön verdim. Ne yapacağımı anlattım ve onlarda kendilerini buna sokmaya çalışıyorlar. Ben hedefime ulaştım. Başkanlık adaylığından çekilmeyeceğim. Yarın oyumu kullanmaya gideceğim. Bugünki amacım bu davranışın büyümesini önlemekti. Statdan ayrılmasam çok büyük olaylar olacaktı" dedi.

APP plakaya ağır yaptırım

İnegöl’de freni boşalan otomobil kazaya neden oldu

Başkan Yılmaz: Başarımızın temelinde istişare kültürü var

Dışişleri’nden Orta Doğu’daki Türk vatandaşları için açıklama

Bursa’da hafta sonu uyarısı

Eşini sokak ortasında öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı

Mudanya’da sürücülere hız uyarısı ve kimlik kontrolü

Saç simülasyonu yaptırmadan önce bilmeniz gerekenler

Beton meydandan Kent Lokantası’na Osmangazi’deki dönüşüm

İletişim Başkanlığı'ndan dijital dezenformasyona karşı adım

TFF’den 2026-2027 sezonu tarihleri açıklaması

Nilüfer’de kardeşlik sofrası kuruldu

Gürlek: Sosyal medyadaki sapkın akımlara yasal fren geliyor

Büyükşehir’in iftar sofrası Harmancık’ta kuruldu

Akaryakıta çifte zam

Gürsu’da ulaşımı rahatlatan çalışma

Çınarcık suyu Görükle ve Mudanya’ya ulaşıyor

Uludağ’da tilkiye çarpan sürücü kaçtı

Kaçak tiny house’lara İznik Belediyesi’nden müdahale

25 yıl hapis cezası bulunan firari Gemlik’te yakalandı

Bursa’da cadde ve bulvarlara yeşil dokunuş

Başkan Aydın 700 günlük hizmet raporunu açıkladı

İnegöl’de jandarmadan tarihi eser baskını

Bakan Memişoğlu: Tütünle mücadelede önemli mesafe katettik

Bakan Fidan, Azerbaycanlı mevkidaşı Bayramov ile görüştü

Merkez Bankası rezervleri 210 milyar doları aştı

Beşiktaş-Galatasaray maçının hakemi Ozan Ergün oldu!

Başkan Oktay Yılmaz gazilerle iftar yaptı

Fransız üsleri geçici olarak ABD uçaklarına açıldı

Nilüfer Belediyesi kaçak depoyu yıktı

Yükleniyor

loading