Tarih: 26.08.2015 14:36

Ayrılmak üzere olduğu karısını 14 yerinden bıçakladı

Facebook Twitter Linked-in

 

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Toroslar ilçesi Kurdali Mahallesi´ndeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre, cezaevinden izinli çıkan Mahmut P. (36) boşanmak üzere olduğu ve eylül ayında ilk mahkemeleri görülecek olan karısı Habibe P.´yi (22) görmek için eve geldi. Evinin yakınındaki markette karşılaştığı karısı ile aynı konuda tartışmaya başlayan Mahmut P., eşini 14 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Ağır yaralanan kadın, Mersin Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaçan zanlı ise olaydan bir süre sonra karısıyla kendisini tanışmasına vesile olan eşinin bayan arkadaşı S.Ç.´ye ´Bunun işini bitirdim, sıra sende´ şeklinde mesaj atarak tehdit etti. Olaydan sonra seferber olan Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, zanlıyı yakalamak için yaklaşık 80 adreste arama yaptı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan şüphelinin şehir dışına çıkacağı yönünde bilgi alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gözne Otoban Gişeleri´nde önlem aldı. Şüpheli Mahmut B., dün gece Mersin´den ayrılmak üzereyken otoban gişelerinde yakalanarak gözaltına alındı.

14 yerinden bıçaklanan Habibe P.´nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Emniyet Müdürlüğü´ne gözaltında bulunan şüphelinin ise sorgusunun sürdüğü kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —