ANKARA EMLAK FUARI´NA BURSA DAMGA VURDU

FUARA SOĞANLI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İLE KATILAN OSMANGAZİ BELEDİYESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

ANKARA EMLAK FUARI´NA BURSA DAMGA VURDU
/kanal16haber.com/2017-9/8/172541057b.mp4
GÜNDEM 8.09.2017 16:28:51 0

 

Osmangazi Belediyesi´nin hayata geçirdiği örnek projelerden biri olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Ankara´nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı´nın gözdesi oldu.

 

Congresium Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen fuarın açılışından sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Fatma Varank, MÜSİAD Başkanı İlhan Erdal ve beraberindekilerle Osmangazi Belediyesi´nin standını ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, beğenilerini dile getirdi.

 

Proje hakkında Başkan Dündar´dan bilgi alan Bakan Yardımcısı Ceylan, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinin örnek bir proje olduğunu kaydetti.

 

Mehmet Ceylan ?Bakanlık olarak Osmangazi Belediyemiz´e bu başarılı projenin hayata geçirilmesi sürecinde gerek kamulaştırma, gerek diğer konularda her türlü desteği verdik, bundan sonra da destek olmayı sürdüreceğiz? diye konuştu.

 

Fuarın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, konuklarına Osmangazi Belediyesi´nin Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi´nin bulunduğu standı gezdiren Başkan Mustafa Dündar ise, kentsel dönüşümün sadece Bursa´nın değil Türkiye´nin gündeminde olan bir konu olduğunu ifade etti.

 

 

Açılışın ardından ilk olarak Osmangazi Belediyesi´nin standını gezen konuklar, hologram uygulaması ile Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi´ni konuklarına canlı formatta anlatan Başkan Mustafa Dündar´dan dinleyip, ardından projenin dev maketini yakından inceleyerek bilgi aldılar.