Tarih: 17.05.2018 18:15

ANAVATAN PARTİSİ´NDEN CUMHUR İTTİFAKI´NA DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ VE MHP´DEN OLUŞAN CUMHUR İTTİFAKI, 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNCESİ GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR. BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ´NİN DE AK PARTİ LİSTELERİNDEN GİRECEĞİ CUMHUR İTTİFAKINI, ANAVATAN PARTİSİ DESTEKLEME KARARI ALDI.

AK Parti ve MHP´den oluşan Cumhur İttifakı´na bir partiden daha destek geldi.

Anavatan Partisi, 24 Haziran´da yapılacak seçimlerinde AK Parti ve MHP´nin oluşturduğu ve Büyük Brlik Partisi´nin de AK Parti listelerinden gireceği Cumhur İttifakı´nı destekleme kararı aldı.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye´nin bölgesinde yaşanan gelişmelere ve bunun ülkeye olan etkilerine vurgu yapıldı.

Gelinen noktada, Türkiye´nin birikimsiz, tecrübesiz ve vizyonsuz kişi ve kurumlara teslim edilme lüksünün olmadığı vurgulanan açıklamada, "Anavatan Partisi, kuruluşundan bugüne kadar olduğu gibi Kurucu Genel Başkanımız merhum Turgut Özal´ın siyaseti doğru okuyan, ülke çıkarlarını önceleyen politik dehası ve çağını aşan vizyoner politika anlayışıyla siyaset yapma gayretindedir. Bugün, Cumhur İttifakı´nı destekleme kararı da bu gayretin bir sonucudur." ifadelerine yer verildi.


/kanal16haber.com/2018-5/17/181811903b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —