Tarih: 18.06.2018 18:12

?AMERİKA´DAN TELEFON GELMEDEN TEK BİR KELİME KONUŞAMIYOR?

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN SAMSUN´DA HALKA HİTAP ETTİ. ERDOĞAN BURADA YAPTIĞI KONUŞMADA MUHARREM İNCE İÇİN ?AMERİKA´DAN TELEFON GELMEDEN TEK BİR KELİME KONUŞAMIYOR? DEDİ.

BİZ BİRİLERİ GİBİ SADECE SAMSUN´U SEÇİM ZAMANLARINDA HATIRLAMIYORUZ

Samsun bizim yoldaşımız. Biz birileri gibi sadece Samsun´u seçim zamanlarında hatırlamıyoruz. Son 4 yıl içerisinde 5 kez Samsun´a geldim. Sizlerle dertleştim. Şimdi önümüzde kritik bir seçim var. Biz Samsun´dan yine rekor bekliyoruz. Samsun, 24 Haziran´da yeni bir rekore koşuyor muyuz? 24 Haziran´da mührü bir kez daha AK Parti´ye basıyor muyuz? Rabbim bu sevdayı kem gözlerden korusun. Rabbim bu güzel şehirdeki kardeşlik iklimini muhafaza eylesin.

YENİKAPI MİTİNGİ´NE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Samsun dün İstanbul´u izlediniz mi? Sağanak yağış vardı ama bu yağmura rağmen dinlemediler. Bu davaya gönül veren 1.300.000 kişi Yenikapı´yı doldurdu. Kardeşlerim son 16 yılda Samsun bize nasıl sahip çıktıysa biz de Samsun´u hakettiği yere getirmeye çalıştık.

İNCE´NİN DEMİRTAŞ ZİYARETİ

Senin ne işin var Edirne´de? Kim bu adam? Bu adam Kürt kardeşlerimi sokağa dökerek 52 Kürt vatandaşımın ölümüne sebep olan kişi değil mi? Ne işin var senin orada? Bu parti başka aday mı bulamadı? İlla genel başkanlar aday oluyorsa senin genel başkanın neden aday olmadı? Kardeşlerim Samsun´a son 16 yılda 27 katrilyon yatırım yaptık. Eğitimde 4579 adet yeni derslik açtık. Şehrimizde ikinci devlet üniversitesini faaliyete geçiriyoruz. Şehrimizi spor salonları, yüzme havuzları, kayak eğitim merkezi ile donattık mı? Bu bizim gençliğe verdiğimiz önemi gösteriyor. Şimdi yeni bir adım atıyoruz. Samsun eski stadını 102 bin karelik o alanı millet bahçesine döndürüyoruz. Talimatı TOKİ´ye verdim.

ŞİMDİ YENİ BİR ADIM ATIYORUZ

Şehrimizi spor salonları, yüzme havuzları, kayak eğitim merkezi ile donattık mı? Bu bizim gençliğe verdiğimiz önemi gösteriyor. Şimdi yeni bir adım atıyoruz. Samsun eski stadını 102 bin karelik o alanı millet bahçesine döndürüyoruz. Talimatı TOKİ´ye verdim. Samsun yeşille zaten iç içe. Böyle bir millet bahçesi yemyeşil olacak. Samsun´u aynı zamanda sağlık merkezine döndürdük mü?


/kanal16haber.com/2018-6/18/183717385b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —