AMATÖRLER TAT VERMEDİ

TEK GALİBİYET YENİCE’DEN GELDİ

AMATÖRLER TAT VERMEDİ
SPOR 26.01.2015 19:25:59 0

Süper Amatör Lig’de 15. hafta heyecanı oynanan maçlarla geride kaldı. 3 temsilcimizin sahaya çıktığı haftada Kafkasspor haftayı maç yapmadan BAY olarak geçirdi.

B Grubu’nda zirve mücadelesi veren Kurtuluşspor bu hafta sahasında Duaçınarı’nı ağırladı. Liderin 3 puan gerisinde bulunan Sarı Kırmızılılar rakibi karşısında şok bir mağlubiyet aldı. İlk yarıda rakip takımdan Şahin’in golüne engel olamayan Sarı Kırmızılılar tüm çabalarına rağmen aradığı golü bulamadı. Temsilcimiz sahadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı.

A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Karadeniz Güvenspor ise bu hafta sahasında zirve yolundaki rakiplerinden Hamitler’i ağırladı. Rakibi karşısında etkili olamayan Bordo Mavililer sahadan 1-0 mağlup ayrılarak üst üste 2. mağlubiyetini aldı.

B Grubu’nda zirve mücadelesi veren diğer temsilcimiz Yenicespor ise Cihanspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Grubun son sırasındaki rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Yenicespor sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Temsilcimiz bu sonucun ardından zirveye bir adım daha yaklaştı.