Tarih: 24.06.2015 01:18

AMATÖR KULÜPLERE TAM DESTEK

Facebook Twitter Linked-in


AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gençlik Ve Spor Bakanlığından temin edilen spor malzemelerini İnegöl´deki amatör spor kulüplerine dağıtmaya devam ediyor. Şahin, geçtiğimiz akşam İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile Kurtuluşspor Kulübünü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ?Gençlik ve spor bakanlığından aldığımız malzemeleri takımlarımıza dağıtıyoruz. Forma, şort, yağmurluk, krampon ve çantaları İnegöl´e bağlı mahalle takımlarına dağıttık. Amatör kulüp olup da üst klasman da mücadele eden 5 takımımız var. Bu 5 takıma da kramponlar dağıtacağız. Araya seçimler girince fırsat bulamadık. İlk olarak Kurtuluşspor takımımızı ziyaret ettik. Sizlere kramponları hediye ediyoruz. İnegölspor ile aynı lige çıkacak bir takımımız daha olmasını arzu ediyoruz. Tabi bunlar maddi imkan meselesi. Yöneticilerimiz genç ve çalışkanlar. Gençlerimizin sporcu ahlakıyla yetişmesini istiyoruz. Başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçirirsiniz.? dedi.

Şahin, konuşmasının ardından kramponları Kurtuluşspor yönetimine teslim etti. Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş´de Şahin´e çiçek ve teşekkür plaketi ile forma hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —