Tarih: 01.04.2024 01:24

Alinur Aktaş'tan seçim sonuçları sonrası açıklama

Facebook Twitter Linked-in

MUHABİR: MUSA KOÇAK

Aydın, 18. seçimde de vatandaşların teveccühünü gördüklerini belirterek, "1-2 gün içerisinde resmi rakamlar açıklanır ve yolumuza ilerleriz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da beyan ettiği gibi her seçimde olduğu gibi bize verdiği mesajlar var. Bu seçimler yerel seçimden ziyade genel seçim havasında ilerledi. Daha seçimin sonuçları açıklanmadan yalan ve iftira siyaseti üzerinden konuşulması uygun değildir." şeklinde konuştu.

Aydın, Bursa'da 793 sandık kaldığını ve 9 ilçenin AK Parti'de, 6 ilçenin CHP'de, 2 ilçenin ise İYİ Parti'de olduğunu açıkladı.

Alinur Aktaş: "Tertemiz Bir Belediye Bırakıyorum"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Demokrasi tecelli etti. Hakkımız tercihini yaptı. Sonuçların hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkemizin bir çok noktasında yaşanan oy kaybından bizde Bursa olarak üzerimize düşeni aldık." dedi. Aktaş, bu süreç zarfında tüm ilçeleri ziyaret ettiğini ve her bir sokak ve her bir kişinin kendisi için çok kıymetli olduğunu vurguladı. "Geride tertemiz bir belediye bırakıyorum. Hep üretmeye hep dokunmaya çalıştık. Kadınlar dedik, esnaf dedik, gençler dedik dokunmadığımız yer kalmadı. Ben bu akşamdan sonra çok rahat uyuyacağım. Seçilen tüm belediye başkan adaylarının hepsine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —