AK Parti Osmangazi’den muhtarlarla birlik ve beraberlik buluşması

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Birlik ve Beraberlik Gecesi’nde muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu söyledi.

BURSA HABER 23.10.2025 13:16:00 0
AK Parti Osmangazi’den muhtarlarla birlik ve beraberlik buluşması

Düzenlenen gecede, Osmangazi’nin 136 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlığa verdiği önemi herkesin çok iyi bildiğini ifade etti. Gürkan, "Cumhurbaşkanımızın iradesiyle muhtarlarımızla her zaman güçlü bir istişare içindeyiz. Çünkü biz biliyoruz ki muhtarlarımız, devletimizin vatandaşa uzanan ilk elidir. Mahalledeki her ihtiyaçtan, her vatandaşımızın derdinden ilk haberdar olan, devletin sıcak yüzünü mahalle halkına yansıtan kişiler sizlersiniz. Biz, AK Parti teşkilatları olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olduk. Çünkü güçlü bir yerel yönetim anlayışının en önemli parçası muhtarlarımızdır. Sizlerin katkısıyla şehirlerimiz gelişiyor, mahallelerimiz güzelleşiyor, vatandaşlarımızın ihtiyaçları daha hızlı karşılanıyor. Biz, mahalle mahalle, sokak sokak sahadayız ve bu yolda muhtarlarımızla el ele yürümekten büyük bir onur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımızın da sık sık ifade ettiği gibi, bizim siyaset anlayışımız millete hizmet siyasetidir. Bu anlayışla hareket eden muhtarlarımız, devlet-millet kaynaşmasının en somut örneğini ortaya koyuyor. Hep birlikte, Bursa’mızın ve Osmangazi’mizin her köşesine hizmet götürmek için gayretle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 


 

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ise Osmangazi’nin tüm mahalleleriyle güçlü bir dayanışma içinde olduklarını belirterek, "136 mahallemizdeki muhtarlarımızla birlik, beraberlik ve uyum içinde çalışıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını, vatandaşlarımızın taleplerini ortak bir anlayışla çözüme kavuşturmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

 

Programda ayrıca Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Mandacı, organizasyondan dolayı İl Başkanı Davut Gürkan ve İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’a teşekkür ederek, muhtarlar adına memnuniyetini dile getirdi.

 

Yıldırım’da kültür sanat sezonu başlıyor

İnegöl’ün ilk Kentsel Dönüşüm Projesinde 7 etaplık süreç başladı

Bursa Büyükşehir’den 800 milyon liralık filo yatırımı

1 saatlik emeğin karşılığı 100 gram et

Özgür Özel'den Lütfi Savaş'a tepki: "Beni çok az tanımış, yakından tanıtacağım kendisine"

Gıda sektöründe Bursa rüzgarı

Gazze 61 milyon ton enkazla kaplandı

Merkez Bankası faizi düşürdü

346 yıllık ulu çınar yeniden hayat buluyor

BUÜ’de “Akıllı Kampüs” dönemi başladı

Osmangazi Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Yapay zekânın kalbi BUÜ’de attı

AK Parti Osmangazi’den muhtarlarla birlik ve beraberlik buluşması

Bursa, sağlık turizminin küresel üssü oluyor: Uluslararası zirveye geri sayım başladı

TÜBİTAK Bursa Bilim Şenliği İnegöl’de başlıyor

Mansur Yavaş ifade verdi

Proje ortaklarından Başkan Aydın’a ziyaret

Bursa’da otomobil refüje çarptı: 4 yaralı

Osmangazili tenisçiler kortta fırtına estirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı'na TOGG hediye etti

Tarımda Hollanda mucizesi Türkiye’ye ilham olmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turunda!

Bursa’nın 2050 vizyonu ortak akılla şekilleniyor

CHP’de gündem kurultay davası

Cumhuriyet’in 102. yılına binlerce adım

Genç girişimciler Osmangazi’de fikirlerini paylaştı

Türkiye’nin sürdürülebilir gıda geleceği Uludağ’da şekillendi

Bursa’da öykü yarışmasının kazananı belli oldu

Bursa, turizmde uluslararası başarıya imza attı

Meme kanseri farkındalığı Bursa sokaklarına taşındı

Yükleniyor