Tarih: 24.05.2018 16:19

AK PARTİ İNEGÖL´DE GÜÇ BİRLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE BURSA´DA 3 İNEGÖLLÜ İSMİN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMASININ ARDINDAN AK PARTİ İNEGÖL´DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA START VERDİ. İLÇE BAŞKANLIĞINDA DÜZENLENEN TOPLANTIYA 3 ADAYIN YANI SIRA AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN DE KATILDI. ŞAHİN, İNEGÖL HALKINA BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPTI.

AK Parti´de 24 Haziran öncesi 27. Dönem milletvekili adaylarının belli olmasının ardından Bursa listelerinde yer alan 3 İnegöllü aday İnegöl İlçe Başkanlığı´nda düzenlenen toplantıyla seçim çalışmalarına start verdi.

Toplantıya yıllardır İnegöl´ü Ankara´da başarıyla temsil eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile parti yöneticileri katıldı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için tarihi nitelikte olduğunu vurguladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, milletvekili olduktan sonra tüm ilçe teşkilatıyla birlikte İnegöl için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Konuşmasının sonunda AK Parti Bursa´da milletvekili adayı olan Vildan Yılmaz Gürel, Burcu Yaran ve İsmail Özkan´a başarılar dileyen Şahin, adaylara çiçek takdim etti.


/kanal16haber.com/2018-5/24/162841563b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —