AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “Bizim, kalbi İstanbul’la çarpan; İstanbul’da nefessiz kalan, hizmete hasret yüreklere sözümüz var”

AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “Bizim, kalbi İstanbul’la çarpan; İstanbul’da nefessiz kalan, hizmete hasret yüreklere sözümüz var”

GÜNDEM 20.01.2024 15:13:15 0
AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: “Bizim, kalbi İstanbul’la çarpan; İstanbul’da nefessiz kalan, hizmete hasret yüreklere sözümüz var”
İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Bizler yola çıkarken bu şehre, bu şehrin sevdalılarına, bu şehre gönül verenlere bir söz verdik ve dedik ki; bizim kalbi İstanbul’la çarpan, İstanbul’da nefessiz kalan, hizmete hasret yüreklere sözümüz var. Bizim İstanbul’un terk edilmiş caddelerine, hizmete sözümüz var” dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. İstanbullulara seslenen Kabaktepe, “Herkesin bir İstanbul’u vardır. Her gönlün İstanbul’a vurgun bir yönü vardır. Bizlere göre İstanbul sevdadır, aşktır, eserdir, hizmettir. Şairlere düşler, cihan sultanlarına otağlar kurduran bir şehir düşünün, her köşesinde bir hatıra gizleyen, taşı toprağı altın bir şehir düşünün. Yedi tepesi ile sevdalara gönül, türkülere konu olmuş rüya bir şehir düşünün. İki kıtayı kucaklayan, kurulduğu günden beri onlarca devlete, milyonlarca insana ev sahipliği yapmış bir şehir düşünün. Yahya Kemal’e Necip Fazıl’a, İlhan Berk’e en edebi cümlelerle methiyeler dizdiren bir şehir düşünün. Şair Nedim’in ’altında mı üstünde midir cennet-i ala’ diyerek övdüğü, yek paresine Acem mülkünü fedadır dediği bir şehir düşünün. Ayasofya’da okunan ezanların, yeniden Üsküdar da yankılandığı, uçuşan martıların vapur seslerine nağmeler yaptığı, lalenin zarafetinin erguvanla yarıştığı bir şehirdir İstanbul. Hani diyor ya Tanpınar: ’İstanbul’a yeni bir hayat, yeni bir bayram, yeni bir zaman lazımdır.’ Bizlerde diyoruz ki; İstanbul’a yeniden aşk, İstanbul’a yeniden heyecan, İstanbul’a yeniden AK Parti lazımdır. Ve inanıyorum ki herkes için bayram çok yakındır” ifadelerini kullandı.

“İstanbul’un bütün ilçelerinde en güçlü ve en doğru adayı yine AK Partimiz çıkarmıştır”
İstanbul’un en doğru adaylarını AK Parti’nin çıkardığını belirten Kabaktepe, “Cumhurbaşkanım, bugün burada zat-ı devletlerinizin tensipleri ile İstanbul’umuzun ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için toplanmış bulunmaktayız. Canı gönülden inanıyoruz ki İstanbul’un bütün ilçelerinde en güçlü ve en doğru adayı yine AK Partimiz çıkarmıştır. Bugün teşkilatımızın bütün kademeleriyle birlikte adaylarımızın her biriyle gece gündüz demeden omuz omuza çalışacağımıza söz vermek için buradayız. Bizler biliyoruz ki İstanbul’un ilçelerini kazanmak gibi bir sorumluluğumuz var. Ve inanıyorum ki ilçe başkan adaylarımızla birlikte sadece ilçelerimizde değil İBB başkanlığı yarışında da en büyük oyu almak için gece gündüz demenden çalışacağız. Şimdiden ilçe adaylarımızı tebrik ediyorum. Tekrar çalışmalarında gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“İstanbullular gerçek belediyeciliğe susamıştır”
İstanbulluların hizmet beklediğini ifade eden Kabaktepe, “Yine bizler yola çıkarken bu şehre, bu şehrin sevdalılarına, bu şehre gönül verenlere bir söz verdik. Ve dedik ki; bizim kalbi İstanbul’la çarpan, İstanbul’da nefessiz kalan, hizmete hasret yüreklere sözümüz var. Bizim İstanbul’un terk edilmiş caddelerine, hizmete sözümüz var. Allah’a hamd olsun, İstanbullular olan bitenin farkındadır. İstanbullular hizmete susamıştır. İstanbullular kaliteli yönetime susamıştır. İstanbullular gerçek belediyeciliğe susamıştır. İstanbullular dört gözle AK Parti belediyeciliğini, eser ve hizmet siyasetini beklemektedir. İşte bu yüzden hep beraber diyoru ki; ‘Yeniden İstanbul’. Hep beraber diyoruz ki; ‘Şimdi İstanbul’ ve diyoruz ki; ‘Sadece İstanbul’. Bu duygu ve düşüncelerle saygı, sevgi ve hürmetle her birinizi selamlıyorum” diye konuştu.

Vefat eden zabıta memuru Mustafa Şengün için tören düzenlendi

Ünlü sunucu Erkan Yolaç vefat etti

Emeklilere yeni imkanlar: SGK'dan sağlık ve sosyal hizmetlerde devrim

19 Mayıs'ta Bursa'da ulaşım ücretsiz, BursaRay seferleri uzatıldı

Bursa’da endüstriyel yemek sektöründen gastronomi hamlesi

Bursa'da ambulanslar hız sınırlarına takıldı

Bursa'da emeklilere 2.000 TL destek çeki müjdesi

Bursa dahil 77 ilde "MERCEK-19" operasyonu

Bursalılar, 'Gençlik Şöleni' ile 19 Mayıs'ı kutluyor

Fernando Muslera, Fenerbahçe’ye karşı 30 derbiye çıktı

Konut satışları nisan ayında düşüşe geçti: Yüzde 28,3 gerileme!

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş'tan eğitim kurumlarına ziyaret

Bursa'da armut üretiminde biyolojik mücadele başladı: Kimyasal ilaçlara son!

Türkiye'de işsiz sayısı artarken işsizlik oranı düştü

Türkiye'nin genç nüfusu 2023'te yüzde 15,1 oldu

Bursa'da katı atık tesisi projesi yer değiştiriyor

Tehlikeli taşımacılık kamerada

Bursa’da tepki çeken görüntü: Atları aracın arkasına bağlayıp koşturdu

Fatih Terim Panathinaikos'a veda etti

Şampiyon sporculardan Başkan Aydın’a ziyaret

Bursalı eski milli basketbolcu ve ünlü işletmeciye son görev

Bursaspor'da Başkan Adayı Enes Çelik'in listesi belli oldu

Başkan Bozbey Hemşireler Haftası'nda Onkoloji Hastanesi'ni ziyaret etti

Kobani davası kararları açıklandı: Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası!

Bursa'da trafik kazaları alarm veriyor: 8 bin 467 ölümlü yaralanmalı kaza!

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs coşkusunu ücretsiz Atatürk posterleriyle kutluyor

Yıldırım Belediyesi, kadın istihdamını artırarak örnek projelere imza atıyor

Bursa'da orman yangınlarına karşı sıkı tedbirler! Piknik yasaklandı

Bursa'da motokuryeler Ata Emre Akman için kontak kapattı

Küçükçekmece'de yolda bekleyen kadına silahlı saldırı

Yükleniyor