Tarih: 10.05.2011 16:08

“AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN YEMEK”

Facebook Twitter Linked-in

Siyasi Partiler genel seçimlere tüm hızıyla hazırlanırken, AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları tarafından, hemşeri dernekleri, kültür dernekleri, folklor dernekleri olmak üzere 15 derneğin gençlik kolları başkan ve yöneticilerine yönelik yemekli toplantı düzenlendi.

 

    Geçtiğimiz Cuma akşamı saat 20.30`da Orhan-2 İnegöl köftecisinde düzenlenen yemeğe, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Bülent Temelli, AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Arda, gençlik kolları üyeleri, derneklerin gençlik kolları başkan ve yöneticileri katıldı.

 

       Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Arda, İnegöl`de çok genç nüfusun olmasına rağmen, gençlere yönelik çalışmalarda  eksikliğin olduğunu düşündüklerini belirterek, "Bu eksikliği gidermek adına bir program düzenlediklerini belirtti.

 

   AK Parti Bursa 3`ncü sıra Milletvekili adayı Hüseyin Şahin ise, ?23 yaşından bu yana iş hayatında ataklar yaptığını, Genç İşadamları Derneği`ni kurduklarını, bu dernekte yöneticilik ve başkanlık yaptığını belirterek Gençlik azmi bir başkadır İnsan neyi başarırsa gençliğinde başarır Gençlik Platformu, oluşturup İnegöl`de söz sahibi olacak yeni bir organizasyona gidebilirsiniz. Bir ağabeyiniz olarak bilin, her zaman yanınızda olacağım. İnandığınızı sonuna kadar savunun" dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —