AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ ORHAN DELİGÖZ´DEN FLAŞ İDDİA!

?ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK SALI GÜNÜ İSTİFA EDECEK?

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ ORHAN DELİGÖZ´DEN FLAŞ İDDİA!
/kanal16haber.com/2017-10/22/121333915b.mp4
GÜNDEM 22.10.2017 12:10:24 0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın istifasını istediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz´den önemli bir iddia geldi.


Özel bir televizyon programına katılan Milletvekili Deligöz canlı yayında Melih Gökçek´in salı günü istifasını vereceğini açıkladı.
Deligöz, "AK Parti´nin rakipleriyle özellikle de CHP ile en iyi mücadele eden AK Partili belediye başkanıydı. Ancak Cumhurbaşkanımızın öngördüğü metal yorgunluğu kabul etmeliyiz. Bu bir bayrak yarışıdır" şeklinde konuştu.


BAŞKAN ALTEPE PAZARTESİ GÜNÜ İSTİFASINI AÇIKLAYACAK


Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen isimler arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin de, yakın çevresine pazartesi günü istifa edeceğini söylediği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.
Altepe´ye yakın kaynaklar, "Kendisi, geçtiğimiz çarşamba günü Başbakan ile görüştü.

Sonra yurt dışına gitti. Dönüşte yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi. Halen görevinin başında olduğunu belirtmek istedi. Kendisi son anda bir gelişme olmazsa pazartesi günü düzenlenecek bir basın toplantısı ile istifasını duyurabileceğini söyledi." iddiasında bulunmuştu.