Tarih: 26.04.2018 18:41

ADAYLIK İÇİN SON GÜN İSTİFALARI

Facebook Twitter Linked-in

KAMU GÖREVLİLERİN SEÇİMDE ADAY ADAYI OLABİLMELERİ İÇİN SÜRE DOLDU.

24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlilerinin başvuru yapması için süre doldu. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok adaylık için Emniyet Genel Müdürlüğü´nden istifa etti.

KONYA, SAMSUN, MALATYA VE ÇANKIRI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI İSTİFA ETTİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, görevinden istifa etti.

BURDUR VALİSİ VE BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da milletvekili aday adaylığı için görevlerinden istifa etti.

FATİH BELEDİYE BAŞKANI DA GÖREVİNDEN AYRILDI

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden ayrıldı.

SGK VE TRT´DEN İSTİFALAR

Kamu kurumlarından da istifalar geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya ve Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, AK Parti´den milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.

TRT Hukuk Baş Müşaviri Avukat Maruf Okuyan da AK Parti´den milletvekili aday adaylığı için istifa eden isimler arasında yer aldı.

KILIÇDAROĞLU´NUN EKONOMİ DANIŞMANI DA ADAY ADAYI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun ekonomi danışmanı Turgay Bozoğlu da Çankaya Belediyesi´nde başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP´den milletvekili aday adayı oldu.


/kanal16haber.com/2018-4/26/184552562b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —