Tarih: 02.04.2010 18:48

99 DİLDE MOBİLYA ÜRETİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

139 Stantda İnegöl Mobilyasının Görücüye Çıkacağı MODEF?i Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün Açacak

?99 dilde mobilya üretiyoruz?

4 Nisan 2010 Pazar günü izlenime açılacak olan 23. MODEF İnegöl Mobilya ve  Dekorasyon Fuarı öncesinde dün Safari restorantta BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ BİR basın toplantısı düzenledi.

 

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu üyeleri ile İFOR Fuarcılık Genel Müdürü İsmail Bilican`ın katıldığı toplantıda fuarı etkin kılmak adına hazırlık kapsamında gereken her şeyi yaptıklarını ifade eden Başkan Alinur Aktaş, "Yılda en az üç fuar planlayarak, fuar etkinliğini yıl geneline yaymayı başardık. Bu başarıyı tasarlayan, kararını alan ve uygulayan tüm arkadaşlarıma huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum DİYE KONUŞTU.

 

Aktaş, AYRICA MODEF`e ilginin gün geçtikçe arttığını ve MODEF?in  mobilyanın modasının belirlendiği, Türkiye?nin en popüler fuarları arasına girdiğini belirtti.

 

 

04 Nisan 2010 Pazar günü saat 14.00?de, Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün?ün gerçekleştireceği açılışımıza tüm İnegöl halkını bekliyoruz" dedi.

 

KONUŞMALARIN ARDINDAN BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ VE BERABERİNDEKİLER FUAR ALANINI GEZEREK FİRMALARIN STANT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİLER.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —