Tarih: 22.02.2016 13:40

ANADOLU TAKIMLARINDAN TRABZONSPOR´A DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

 

Spor Toto Süper Lig´de hakem hataları artık kabul edilebilir düzeyin ötesine geçti.Galatasaray ? Trabzonspor mücadelesi ise hakem hatalarının zirveye çıktığı bir maç oldu.Trabzonspor, Galatasaray karşısında Hakem Deniz Ateş Bitnel´in üstün performansıyla 4 kırmızı kart ve 2-1´lik bir skorla mağlup olarak tarihe geçti. Bordo-mavililer 7 kişi kaldığı oyunun son dakikalarında topa müdahale etmedi ve hakemi protesto etti.Trabzonsporlu Salih Dursun, Cavanda´nın gördüğü 3. kırmızıdan sonra itiraz eden takım arkadaşlarının arasına girip, yerdeki kartı kaptı. Genç futbolcu kartı Bitnel´e gösterip, ?Sen çık hocam? dedi.Öte yandan Bursaspor´un ve diğer Anadolu takımlarının yıllardır sesini duyuramadıkları o sessiz çığlıklarına Trabzonsporlu Salih tercüman oldu adeta?

Karşılaşmanın hemen ardından başta Bursaspor olmak üzere ligdeki çok sayıda kulüpten ve taraftardan Salih Dursun´a büyük destek geldi.Bursaspor Kulübü´nün resmi Twitter hesabından atılan tweette, "Salih Dursun Trabzonspor´un değil, artık Anadolu´nun sembolüdür ve artık bizim de evladımızdır" ifadesi kullanıldı.Trabzonspor´un eski futbolcusu Zokora´da attığı tweetle Salih´e sahip çıktı.

Gecenin adamı olan Salih Dursun ise maç sonu "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti. Kırmızı kartı rakibin 11 kişi kalması için hakeme gösterdim. Böyle bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.


/kanal16haber.com/2016-2/22/191510786b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —