62. Uluslararası Bursa Festivali’nde yıldızlar geçidi

Şehrin dört bir yanındaki konser ve etkinliklerle devam eden 62. Uluslararası Bursa Festivali’nin Merinos Parkı’nda gerçekleşen etkinliğinde adeta yıldızlar geçidi yaşandı.

GÜNDEM 23.07.2024 13:49:00 0
62. Uluslararası Bursa Festivali’nde yıldızlar geçidi

Şehrin dört bir yanındaki konser ve etkinliklerle devam eden 62. Uluslararası Bursa Festivali’nin Merinos Parkı’nda gerçekleşen etkinliğinde adeta yıldızlar geçidi yaşandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından Atış Grup sponsorluğunda düzenlenen festivalin konukları, usta müzisyen Bülent Ortaçgil, Jehan Barbur, Dilek Türkan, Zuhal Olcay ve Ceylan Ertem oldu.

Merinos Parkı’nda gerçekleştirilen konserde Ortaçgil, “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” özel projesiyle beğenilen eserlerini Bursalı hayranları için seslendirdi. Yılların eskitemediği şarkıları ile sanatseverlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunan usta sanatçıya, sahnede Türkiye’nin en güçlü kadın vokalleri Jehan Barbur, Dilek Türkan, Zuhal Olcay ve Ceylan Ertem eşlik etti. 50. sanat yılı anısına şarkılarının hikâyelerini sevenleriyle paylaşan Ortaçgil, gitar sololarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Usta sanatçıya her şarkısında tek tek sahneye çıkan kadın vokaller muhteşem sesleri ve yorumlarıyla eşlik etti. Türkiye’nin en önemli seslerini aynı sahnede buluşturan Ortaçgil, gece sonunda ise dillerden düşmeyen “Benimle Oynar Mısın” şarkısını tüm kadın vokallerle ve hayranlarıyla birlikte söyledi.

Gecede festivalin ana sponsoru Atış Grup Temsilcisi Geylani Sırıken, usta sanatçı Ortaçgil ile birlikte Bursalılara unutulmayacak bir konser veren Zuhal Olcay, Jehan Barbur, Dilek Türkan ve Ceylan Ertem’e teşekkürlerini sundu.

Timsah’tan flaş transfer!

Bursa’nın da aralarında olduğu 28 ilde FETÖ operasyonu: 50 tutuklama

Yıldırımlı gençler kadim Bursa'yı adım adım keşfediyor

Bu soyadlarından herkes kurtulmak istemiş...

Osmangazili çocuklar Bursaspor sevgisiyle büyüyor

Başkan Özdemir: Gençler Nilüfer’de karar ortağı

Çanakkale'de cinayet gibi kaza: 5 ölü

Dışişleri: ABD'nin Suriye'ye yönelik yaptırımları kaldırmasını memnuniyetle karşılıyoruz

Bursa’da deprem sığınma projesi

Yeşiltaş’tan Mustafakemalpaşa’da sandık çağrısı: Çarşı-pazar yangın yeri, çözüm sandık!

Veri Analizi Okulu ilk dönemi tamamladı

Geleceğin mühendisleri Çilek fabrikasında sahaya indi

Gazeteci Ülker Karlı vefat etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Yasal düzenleme gerekiyorsa, Meclis elbette yapacaktır

Yıldırım’a yeni kadın spor merkezi

Gazeteci Levent Gültekin, adli kontrol tedbiri ile serbest bırakıldı

Yenişehir’de ritim kursuna yoğun ilgi

AK Parti, Terörsüz Türkiye raporunu TBMM'ye bildirdi

MHRS’den 388 milyon randevu

Öğrenciler Bursa'nın dünyaca ünlü lezzetlerini ilk kez deneyimlediler

İnegöl’de kokoreççi önündeki cinayet: Güvenlik kamerasına yansıdı

BTSO’dan Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için ortak vizyon toplantısı

İnegöl’de aile sağlığı yatırımı

Bursa’da üç ilçede su kesintisi

Bursa’da kriz hazırlığı

İlaç fiyatları değişti: Karar Resmi Gazete'de

TÜİK: Güven azaldı

Nilüfer’den altın zafer

İnegöl’de çevre bilinci eğitimi

Bakan Işıkhan’dan asgari ücret açıklaması

Yükleniyor