CHP BURSA?DA İSTİFA DEPREMİ

CUMHURİYET HALK PARTİSİ?NDE, BURSA İLÇE ÖRGÜTLERİNDE 31 MART YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİ İSTİFA DEPREMİ YAŞANIYOR. GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ORHANGAZİ İLÇE YÖNETİMİNİN TOPLU HALDE İSTİFASININ ARDINDAN BİR İSTİFA HABERİ DE KARACABEY?DEN GELDİ. CHP KARACABEY İLÇE BAŞK

CHP BURSA?DA İSTİFA DEPREMİ
GÜNDEM 16.02.2019 17:50:00 0

31 Mart yerel seçimlerinde Bursa’da İYİ Parti ile ittifak yapan Cumhuriyet Halk Partisi’nde sular durulmuyor.

İttifak öncesi ilçelerde adaylarını açıklayan ancak daha sonra bu ilçelerin birçoğunu İYİ Parti’ye bırakıp kendi adaylarını geri çeken CHP’de istifalar da ardı ardına geliyor.

CHP KARACABEY İLÇE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’ye bırakılan Orhangazi’de CHP ilçe yönetiminin sert bir açıklamayla toplu halde istifa etmesinin ardından bir istifa haberi de Karacabey’den geldi.

İlçe yönetim kurulu adına yazılı bir açıklama yapan Karacabey İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, ilçe başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte istifa ettiklerini bildirdi.

Belediye Meclis üyeliği ve ittifak sürecinde yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle istifa etme kararı aldıklarını belirten Çiftçi, “Karacabey'de seçim kaybetmek isteyen bazı kişilere karşı istifa ederek bu tavrı gösterme kararı aldık. Bugüne kadar yanımızda olan tüm parti örgütüme, emekçilerimize ve çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde daha rahat ve verimli bir çalışma ortamı yaratmak amacıyla partimizin önünü açmış olduk. Partimizin zarar görmemesi açısından detaylı açıklamayı 31 Mart sonrasında yapacağız” ifadelerini kullandı.